loader
Foto

Tenis de masă masculin: România-Turcia, în ultima partidă din preliminariile CE 2017

Marţi, 7 martie, de la 16.55,  în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, un nou meci de tenis de masă pentru calificarea la CE 2017: România întâlneşte Turcia într-o partidă găzduită din nou de studiourile Televiziunii Române.

 

Reprezentativa României de tenis de masă masculin întâlneşte reprezentativa Turciei, meci care se joacă acasă, chiar în studiourile Televiziunii Române, marţi, 7 martie, de la ora 16.55. Transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR+, partida va fi comentată pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru.

„Naţionala de tenis de masă masculin este deja calificată la Europene, dar îşi doreşte să facă  spectacol total cu Turcia, marţi, în ultimul meci din calificări. Crişan, Ionescu, Szocs şi Pletea vor să arate că au forţa de a se bate din nou pentru medalii, la europenele pe echipe, găzduite în toamnă de Luxemburg. Turcia vine însă la Bucureşti cu un jucător de top - chinezul naturalizat Ahmet Li, numărul 57 mondial, un adversar de temut pentru reprezentanţii noştri. În meciul tur disputat la Istanbul, tricolorii s-au impus cu 3-0”, precizează Dragoş Cojocaru, comentatorul partidei de tenis ce se va vedea la TVR.

 

Clasamentul grupei J, din care face parte şi România, arată astfel în acest moment:

1.       ROMÂNIA 3   9:3     3:0     6
2.       CEHIA   4       9:9     2:2     6
3.       TURCIA  3      3:9     0:3     3

În fiecare grupă, prima echipă se califică direct la Europene, în timp ce poziţia secundă în grupă participă la un baraj în urma căruia poate accede la campionatul continental.

 

Din Lotul României pentru meciul cu Turcia fac parte: Adrian Crişan (nr. 27 în clasamentul european), Ovidiu Ionescu(nr. 37 european), Hunor Szocs (nr. 53 european), Cristi Pletea (nr. 113 european), antrenorul lor fiind Andrei Filimon.

De partea cealaltă a fileului, echipa Turciei vine cu Ahmed Li (nr. 33 în clasamentul european), Gencay Menge (nr. 264 în clasamentul mondial), Ibrahim Gunduz (nr. 189 în clasamentul european), Batuhan Ulucak (nr. 416 în clasamentul mondial), antrenaţi de Bayram Ali Ylzdiz.

(w882)

Din toamna anului 2016, toate meciurile de pe teren propriu ale Naţionalelor feminine şi masculine de tenis de masă, contând pentru calificarea la Campionatul European, se desfăşoară în studiourile TVR şi sunt transmise de posturile televiziunii publice.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Andra Soceanu: „Am plâns de bucurie împreună cu tatăl meu! Am simțit că aparțin unei țări care a câștigat”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Vacanță pentru elevi, muncă pentru constructori | VIDEO

Unul dintre cele mai importante programe de investiții în şcolile ieşene se derulează în această vară. 14 unităţi de învăţământ sunt sub schele ...

Drama românească „Epava”, în 18 iulie, la TVR Cultural. Regizorul Cornel Gheorghiță: Am trăit schimbarea din 1989 și mi s-a părut că am trecut dintr-o lume în alta

Între 15 și 21 iulie, telespectatorii TVR Cultural sunt invitați să urmărească dramele „Spirala” (2021), „Epava” (2019) și „Monștri.” (2019) și ...