loader
Foto

Tenis de masă masculin: România-Turcia, în ultima partidă din preliminariile CE 2017

Marţi, 7 martie, de la 16.55,  în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+, un nou meci de tenis de masă pentru calificarea la CE 2017: România întâlneşte Turcia într-o partidă găzduită din nou de studiourile Televiziunii Române.

 

Reprezentativa României de tenis de masă masculin întâlneşte reprezentativa Turciei, meci care se joacă acasă, chiar în studiourile Televiziunii Române, marţi, 7 martie, de la ora 16.55. Transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR+, partida va fi comentată pentru telespectatorii TVR de Dragoş Cojocaru.

„Naţionala de tenis de masă masculin este deja calificată la Europene, dar îşi doreşte să facă  spectacol total cu Turcia, marţi, în ultimul meci din calificări. Crişan, Ionescu, Szocs şi Pletea vor să arate că au forţa de a se bate din nou pentru medalii, la europenele pe echipe, găzduite în toamnă de Luxemburg. Turcia vine însă la Bucureşti cu un jucător de top - chinezul naturalizat Ahmet Li, numărul 57 mondial, un adversar de temut pentru reprezentanţii noştri. În meciul tur disputat la Istanbul, tricolorii s-au impus cu 3-0”, precizează Dragoş Cojocaru, comentatorul partidei de tenis ce se va vedea la TVR.

 

Clasamentul grupei J, din care face parte şi România, arată astfel în acest moment:

1.       ROMÂNIA 3   9:3     3:0     6
2.       CEHIA   4       9:9     2:2     6
3.       TURCIA  3      3:9     0:3     3

În fiecare grupă, prima echipă se califică direct la Europene, în timp ce poziţia secundă în grupă participă la un baraj în urma căruia poate accede la campionatul continental.

 

Din Lotul României pentru meciul cu Turcia fac parte: Adrian Crişan (nr. 27 în clasamentul european), Ovidiu Ionescu(nr. 37 european), Hunor Szocs (nr. 53 european), Cristi Pletea (nr. 113 european), antrenorul lor fiind Andrei Filimon.

De partea cealaltă a fileului, echipa Turciei vine cu Ahmed Li (nr. 33 în clasamentul european), Gencay Menge (nr. 264 în clasamentul mondial), Ibrahim Gunduz (nr. 189 în clasamentul european), Batuhan Ulucak (nr. 416 în clasamentul mondial), antrenaţi de Bayram Ali Ylzdiz.

(w882)

Din toamna anului 2016, toate meciurile de pe teren propriu ale Naţionalelor feminine şi masculine de tenis de masă, contând pentru calificarea la Campionatul European, se desfăşoară în studiourile TVR şi sunt transmise de posturile televiziunii publice.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...