„Teleşcoala” te pregăteşte de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

TVR.RO | Joi, 23 Iulie 2020
„Teleşcoala” s-a reluat la TVR 2, din 27 iulie, pentru a veni în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru cea de-a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat. Orarul celei de-a patra săptămâni - în articolul de mai jos.

Potrivit Ministerul Educației și Cercetării, examenele se vor defăşura începând cu sfârşitul lunii august. Pentru elevii care doresc o mai bună pregătire, în perioada 27 iulie - 21 august, TVR 2 va redifuza cursurile „Teleşcoala”.

Astfel, începând din 27 iulie, de luni până vineri, cei aflaţi în pragul susţinerii examenelor de Bacalaureat pot urmări lecţii dimineaţa, începând cu ora 9:00, iar în a doua parte a zilei, lecţiile sunt programate de la ora 15:00. Materiile de exament pentru clasa a XII-a sunt predate de către profesori experimentaţi, pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educației și Cercetării.

Cursurile pot fi urmărite atât la TVR2, cât şi online pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe tvr.ro.

Program unic, „Teleșcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării.

Iată orarul săptămânii:

(w640) Telescoala

 

TVR +
Canalul TVR YouTube