loader
Foto

TELEȘCOALA: Română, a XII-a - Particularități ale compoziției în textele narative | VIDEO

Miercuri, 17 februarie, profesoara de limba română, Diana Răducanu a propus elevilor claselor a XII-a, recapitularea cu tema Particularități ale compoziției în textele narative.

 

Lecțiile pot fi urmărite atât la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri, cât și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

CV Prof. DIANA RADUCANU

Este profesor de limba și literatura română, cu gradul I și o experiență de 23 de ani la Liceul Teoretic Jean Monnet din București, unde este director adjunct din anul 2012.

A fost președinte/membru în mai multe comisii de organizare și desfășurare a examenelor/concursurilor naționale (Evaluare Națională, Bacalaureat, Titularizare) și membru în comisii municipale de organizare a Olimpiadelor de limba și literatura română și de lectură ca abilitate de viață.

Autor de articole și materiale didactice în specialitate și în domeniul managementului educațional în cadrul unor conferințe și simpozioane naționale, prof. DIANA RADUCANU este autor de resurse educaționale deschise publicate pe diferite platforme educaționale (ex. https://espertizasiformare.ro/).

A coordonat activitatea de pregătire a elevilor pentru examenele naționale, cu promovabilitate de 100% şi a coordonat activitatea de pregătire a elevilor pentru concursuri și olimpiade naționale, obținând premii și mențiuni la etapele pe sector și municipiu și participări la etapa națională.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...