TELEȘCOALA: Economie, a XII-a - Rezolvarea subiectelor I, II, III din testul de antrenament nr. 11 | VIDEO

TVR.RO | Vineri, 18 Iunie 2021
Pe 18 iunie, prof. Sorin Spineanu-Dobrotă a rezolvat subiectele I, II, III din testul de antrenament nr. 11, pentru elevii care se pregătesc de Bacalaureat.
Economie XII 18 iunie

Lecțiile pot fi urmărite atât la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri, cât și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

Prof. Sorin Spineanu-Dobrotă: profesor la Colegiul Național Sf. Sava din București și  șeful serviciului Examene Naționale din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație – Ministerul Educației.

A absolvit Facultatea de istorie-filosofie din Universitatea “Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca în anul 1995 și Facultatea de ştiinţe politice şi administrative a Universității din București în anul 2000, iar din 2004 este doctor în sociologie. Are 26 de ani de experiență în educație, iar mulți dintre elevii săi au aplicat cu succes la prestigioase universități din SUA, Marea Britanie și Olanda în domeniul științelor politice, economice și administrative.

Prof. Sorin Spineanu-Dobrotă conduce Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Economie și coordonează, între altele, activitățile legate de examenul național de bacalaureat. Este formator național în domeniul pedagogiei și a publicat numeroase lucrări în domeniul sociopsihopedagogic (culegeri, ghiduri, studii).

VIDEO I: Subiectele I și II

VIDEO II: Subiectul III

TVR +
Canalul TVR YouTube