loader
Foto

Galerie foto

„Ţara pădurilor de fag” - Bucovina, în ultimul episod „Chipurile României”

Cu vizita prin „ţara pădurilor de fag”, dar şi pe la faimoasele mănăstiri pictate ale Bucovinei, Charlie Ottley îşi încheie călătoria de şapte luni în care a desenat „Chipurile României”. Ultimul episodul al seriei de călătorie este la TVR 1, vineri, 25 mai, de la ora 21.00.

 

„Fiţi alături de noi pentru ultimul episod din Chipurile României, când ajungem în ţara pădurilor de fag – Bucovina”, ne invită Charlie Ottley, prezentatorul seriei pe care TVR 1 o difuzează vineri seară, de la ora 21.00.

(w882)

Pornim călătoria din pitorescul sat Ciocăneşti, unde păstrarea tradiţiilor şi a moştenirii culturale schimbă destinul întregii comunităţi şi aduce aici oameni din toată ţara.

Cei care vor urmări ultimul episod al seriei Chipurile României vineri, 25 mai, de la 21.00, vom participa la Festivalul Anual al Păstrăvului şi vor învăţa o nouă reţetă de ciorbă.

Tot în acest episod vom explora faimoasele mănăstiri pictate ale Bucovinei şi vom avea ocazia să călătorim într-un tren cu aburi istoric.

(w882)

Una dintre cele mai frumoase mine de sare ale României ne sunt prezentate tot în ultimul episod al seriei Chipurile României, vineri seară, la TVR 1. Ocazie cu care mai facem şi o întoarcere în timp, pentru Festivalul Medieval al Sucevei şi ne îmbogăţim cultura literară acasă la cel mai sărbătorit poet al României, Mihai Eminescu.

(w882)

Nu pierdem prilejul de a asculta una din ultimele fanfare din Bucovina la finalul călătoriei de şapte luni prin România. Este un alt mod de a spune la revedere uneia dintre cele mai spectaculoase zone din ţară. Rămâneţi alături de Charlie Ottley pentru ultimul episod Chipurile României, vinerea aceasta, de la ora 21.00, la TVR 1!

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...