loader
Foto

Tableta de sănătate, cu Andrada Cojocaru | VIDEO

Scolioză, cifoză, lordoză. Sunt deformări ale coloanei vertebrale care, identificate la timp, în primii ani de viață, pot fi corectate, mai tarziu adolescentul și tânărul adult putând duce o viată normală.

 

Aflăm care sunt exercițiile în cadrul terapiei Schroth și BSPTS și ce este un corset Cheneau. Tot astăzi, o adolescentă diagnosticată cu scolioză ne va povesti cum reușește să ducă o viață normală, visând la o carieră de model.

Invitați: Andreea Vîrban, terapeut acreditat la nivel European în terapia Schroth și BSPTS și Irina Zăbavă.

***

În fiecare miercuri, de la ora 14:00, pe TVR 3, și vinerea, de la ora 16:00, pe TVR Craiova, "Tableta de sănătate", cu Andrada Cojocaru, alături de invitați specialiști, cu subiecte de interes pentru toate categoriile de public.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...