loader
Foto

Galerie foto

Supercupa României la handbal masculin şi feminin, în direct la TVR

Băieţii deschid balul, în noul sezon handbalistic, cu o partidă de mare rivalitate: Dinamo - HC Dobrogea Sud, în direct la TVR 1 şi TVR HD, sâmbătă, 25 august, de la ora 18.00.

 

Iar de la 20.30, campioana CSM Bucureşti întâlneşte finalista Cupei, SCM Râmnicu Vâlcea, tot în direct la TVR 1 şi TVR HD. Comentează: Dragoş Cojocaru.

Handbalul revine în forţă la postul public de televiziune, cu cele mai aşteptate meciuri în noul sezon handbalistic: Supercupele României la masculin şi feminin, un cuplaj de 5 stele, găzduit de Polivalenta bucureşteană. Cele două partide vor fi transmise în direct de TVR 1 şi TVR HD sâmbătă, 25 august, de la 18.00 şi de la 20.30.

Băieţii deschid balul, în  noul sezon handbalistic, cu o partidă de mare rivalitate, între campioana Dinamo şi Dobrogea-Sud, formaţie care a câştigat în sezonul trecut Cupa şi Supercupa României. „Cu o galerie impresionantă, bucureştenii au prima şansă - joacă în Capitală şi vor să-şi ia revanşa, după ce anul trecut, în Sala Polivalentă de la Bucureşti au pierdut trofeul în faţa dobrogenilor, scor 27-28”, ne oferă informaţii Dragoş Cojocaru, jurnalistul TVR care va comenta partidele de handbal masculin şi feminin.

(w882)

„Alb-roşii nu vor putea conta însă pe cei doi iranieni - Mousavi şi Heidarirad, care participă în aceaste zile la Jocurile Asiei, în timp ce la constănţeni, revenirea pe banca tehnică a  valorosului antrenor macedonean Zvonko Sundovski va aduce cu siguranţă mai multă organizare şi eficienţă în jocul marinarilor”, adaugă comentatorul.

(w882)

Supercupa României la handbal feminin a ajuns la cea de-a şasea ediţie. Este primul meci ofical al sezonului şi opune campioanei CSM Bucureşti pe finalista cupei - SCM Râmnicu Vâlcea, echipele cu cele mai mari bugete din Liga Naţională.

(w882)
„Şi duelul fetelor se anunţă unul de foc, între două formaţii care au mutat spectaculos în această vară pe piaţa transferurilor”, rezumă Dragoş Cojocaru.

(w882)

Extrem de râvnită, Supercupa României este trofeul care se obţine cel mai uşor, după un singur meci. Partida de sâmbătă de la Polivalentă le va aduce faţă în faţă pe cea mai valoroasă handbalistă a României din 2017 - Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi pe ucrainianca Irina Glibko (SCM Râmnicu Vâlcea), golghetera Ligii Florilor în sezonul trecut. Şi tot atunci se vor infrunta şi cei mai valoroşi goalkeeperi din campionat: Paula Ungureanu (CSM Bucureşti) şi Yulia Dumanska (SCM Râmnicu Vâlcea), jucătoare care vor da sarea şi piperul unui spectacol total pe semicerc. O finală ne va arăta şi nivelul celor două rivale înainte de începerea sezonului atât în competiţia internă, cât şi în Cupele Europene. Supercupa a mai ajuns la Vâlcea de două ori, în perioada Oltchim-ului, iar noile jucătoare din Zăvoi speră să dea lovitura în Capitală, chiar în faţa deţinătoarei trofeului.

Handbalul - sport naţional, din nou la TVR!

Personalităţi ale handbalului românesc vor fi prezente la Studio Handbal, transmis în direct de TVR 1 şi TVR HD de la Sala Polivalentă, începând cu ora 19.40, şi prezentat de Cristian Mîndru.

(w500)

credit foto: Puterea, EVZ, Ziua de Constanta, sport.ro, Radio Constanta

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...