loader
Foto

Ştefan Bănică Jr. a făcut show şi audienţă de Paşte, la "O dată-n viaţă"

Emisiunea TVR 1 prezentată de Iuliana Tudor a fost urmărită de mai mult de un milion de telespectatori

 

Moroşan, oltean, moldovean, rocker – Ştefan Bănică Jr. a demonstrat încă o dată că este un artist complet în duminica Paştelui, la TVR 1. Pe întreaga durată a emisiunii O dată-n viaţă, invitatul Iulianei Tudor a atras, în medie, la nivel naţional, peste un milion de telespectatori. Mai precis, 1.018.000 de români reprezentând o cotă medie de piaţă de 10,8% şi un rating mediu de 5,5%.

Minutul de aur al audienţei a fost înregistrat la 21.46 când aproape 1,5 milioane de telespectatori urmăreau programul de la TVR 1. Cifra exactă la nivel naţional în acest minut a fost de 1.457.000 de români, ceea ce reprezintă o cotă de piaţă** de 14,2% şi un rating* de 7,9%.

Ediţia de Paşte a emisiunii O dată-n piaţă a fost un adevărat regal al artiştilor valoroşi, Ştefan Bănică Jr. avăndu-i alături, ca susţinători, pe Sofia Vicoveanca, Maria Dragomiroiu, orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, grupul Iza din Maramureş, condus de Ioan Pop, pe actriţa Emilia Popescu, trupa Rock’N’Roll Band şi grupul The 50’s.

 

 

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Datele sunt furnizate de Kantar Media

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.