loader
Foto

Corina Dănilă şi Dragoş Huluba, specialişti în terapia zâmbetului la "Gala umorului"

Vineri, 22 mai, de la ora 20.00, la TVR 2 echipa emisiunii Gala Umorului a dat startul sezonului cu numărul XIII.

 

Din grila pregătită pentru întreaga familie nu putea lipsi umorul. La TVR 2, vineri seara este “Gala Umorului”. Din 22 mai, de la ora 20:00, Corina Dănilă şi Dragoş Huluba dau startul unui nou sezon, cu numărul XIII. Din Arhiva Televiziunii Române avem umor fin, de calitate, alături de mari actori de comedie: Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Octavian Cotescu, Stela Popescu, Ştefan Bănică şi mulţi alţii. Aşa cum ne-am obişnuit, momentele de arhivă alternează cu cele din studio, iar în distribuţie, alături de cei doi actori-prezentatori, îi revedem pe Dorel Vişan, Mirela Zeța, Marius Rizea şi Silviu Debu.

Titlurile ediţiilor:

Specialişti în terapia zâmbetului

Când sărăcia intră pe uşă, iubirea zboară pe fereastră

Nu-i beţiv cel ce bea, ci acela care se îmbată

Asta e câştigătoare!

Zădarnicele chinuri ale dragostei

Eu cu cine votez, neicuşorule?

Stele ale Teatrului de Revistă

La piovra dâmboviţeană

Când vine vara... şi e vacanţă.

„Avem pentru dumneavoastră un sezon nou-nouț al emisiunii “Gala umorului”! L-am filmat la începutul lunii martie, pentru grila de primăvară, dar criza fără precedent pe care o traversăm, ne-a luat pe nepregătite pe toți. Mă bucur că de acum "Gala umorului" va fi alături de telespectatori. Sper ca împreună să trecem peste această amenințare reală. Sunt convinsă că oricât de grea este încercarea, cu optimism, cu încredere și mai ales cu umor totul se va rezolva mai uşor! În emisiunea noastră avem umor fin, de calitate, pe care îl găsim din belșug în Arhiva Televiziunii Române, în înregistrările realizate cu actorii de comedie pe care telespectatorii îi iubesc”, a spus Corina Dănilă.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Baletul „Frumoasa adormită”, combinația perfectă între basm și inovație artistică, în 23 aprilie, la TVR Cultural

Marți, 23 aprilie, de la ora 22.02, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească spectacolul ce reinterpretează celebrul balet ...