loader
Foto

Slovenia: RTVSLO a deschis perioada de înscrieri pentru EMA și EMA FREŠ 2022

EMA FREŠ revine pentru a doua oară după prima sa apariție în 2020. Artiștii nou-veniți care nu au mai mult de 30 de ani și au lansat maximum trei melodii vor concura mai întâi la EMA FREŠ.

 

Un total de 24 de artiști vor participa la selecție. După o serie de dueluri, 14 dintre aceste piese vor participa la două emisiuni televizate în ianuarie. În fiecare spectacol, șapte melodii vor concura pentru două locuri în EMA 2022. În total, patru participanți la EMA FREŠ vor trece la EMA 2022.

EMA 2022 va consta în două semifinale și o finală. În fiecare semifinală, opt artiști consacrați și doi artiști EMA FREŠ vor concura pentru a trece la finală. Votarea publică va selecta trei finaliști iar un juriu va selecta alți trei. În finală, cinci jurii cu cinci membri (50%) și votul public (50%) vor decide care dintre cei 12 finaliști va reprezenta Slovenia la Torino.

Regulile complete ale EMA și EMA FREŠ 2022 pot fi găsite pe site-ul oficial. Data limită de depunere a pieselor este 22 noiembrie.

EMA a fost folosită pentru a selecta înscrierea la Eurovision din Slovenia în fiecare an de la debutul Sloveniei în concurs, cu excepția 2013 și 2021.

Ana Soklič a reprezentat Slovenia la Eurovision Song Contest 2021 cu piesa „Amen”. Ana a terminat pe locul 13 în prima semifinală marcând un total de 44 de puncte, 36 de puncte din jurii și 8 puncte din public.

(w882) Ana Sokli

foto credit: EBU/Andres Putting

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...