Singurul „business reality show”, Arena Leilor, revine la TVR 2

TVR.RO | Joi, 25 Aprilie 2013
Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19.00, debutează noul sezon al emisiunii

După 6 ani de emisie, 125 de ediţii, sute de concurenţi selectaţi din peste 4000 de candidaţi, mii de idei de afaceri şi milioane de euro puse în joc, emisiunea Arena Leilor, singurul „business reality show”, revine la TVR 2 cu un nou sezon.

Din această săptămână, concurenţii se vor întâlni cu cinci „Lei“: patru veterani ai acestui program (binecunoscuţi telespectatorilor): Marius Ghenea, Cristina Bâtlan, Dragoş Anastasiu şi Florin Talpeş, cărora li se alătură, din acest sezon, un nou coleg. Este vorba de Orlando Szasz, cel care alături de fratele său a fondat compania Renania, iar acum ocupă locul 114 în Top 500 Forbes, cu o avere estimată la 37 milioane de euro.

În prima ediţie, cea din 27 aprilie, telespectatorii vor putea să afle noi idei de afaceri, cum ar fi înfiinţarea de microhidrocentrale, de plantaţii de arbori pawlonia sau obţinerea de biohumus de râme. Publicul va putea urmări „pe viu” cum se prezintă un plan de afaceri, cum se negociază cu un investitor şi ce soluţii pot fi aplicate pentru afacerilor lor.

Ca şi până acum, gazdă în Arena Leilor va fi Corina Dobre, iar emisiunea va putea fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române – www.tvrplus.ro – în secţiunea LIVE.

TVR +
Canalul TVR YouTube