loader
Foto

Simona Halep a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru TVR | VIDEO

Aflați de ce a renunțat sportiva să joace la US Open, deși ar fi fost principala favorită, dar și cum a reacționat Simona la aflarea teribilei vești primită de la o prietenă din circuitul tenisului mondial.  

 

Exclusiv la TVR, Simona Halep a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a renunțat să joace primul mare turneu din pandemia Covid-19 (Grand Slam-ul în derulare de la New York) și dacă l-ar fi concediat pe Darren Cahill în cazul în care antrenorul ei australian i-ar fi propus să dispute US Open.

Acestea și alte declarații în exclusivitate ale Simonei Halep pentru Televiziunea Română au putut fi urmărite joi, 3 septembrie, de la ora 19.40, la TVR 1.

Aflăm din interviul acordat de campioană dacă Simona este încercată de regrete în conjunctura favorizantă (șase din Top 8 mondial nu joacă la US Open) în care, din postura principalei favorite, ar fi fost o oportunitate uriașă ca să devină prima româncă din istorie învingătoare la cel mai bogat turneu de tenis al planetei, Internaționalele Statelor Unite de la Flushing Meadows.

(w882)

De asemenea, aflăm ce a făcut-o pe Halep să nu-l asculte pe Ion Țiriac, dar și cum a reacționat Simona la aflarea teribilei vești primită de la o prietenă din circuitul tenisului mondial.

(w882)

Cât de important este pentru Halep să mai joace tenis în actualele condiții excepționale? Își asumă Simona riscul pentru o provocare majoră în acest sezon, în care nu se va mai disputa Turneul Campioanelor (singurul mare concurs pe care nicio româncă nu l-a câștigat vreodată în istorie)?

(w882)

La TVR 1, pe 3 septembrie, de la 19.40, ați putut urmări dezvăluirile Simonei privind ce face sportiva ca să poată rescrie istoria tenisului într-o perioadă cum n-a mai fost alta în sport și dacă timpul liber, pe care nu l-a avut niciodată până acum, a motivat-o să se lanseze într-o altă activitate care să îi stârnească pasiune...

(w882)

Materialul poate fi urmărit mai jos și pe canalul oficial de YouTube al Televiziunii Române.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre vă dă întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.