loader
Foto

Simboluri ale TVR, cântece de Crăciun și artiști iubiți la „Drag de România mea!”

Bucurați-vă de toate acestea duminică, 8 decembrie, de la ora 15.00, la TVR 2 HD și TVR 2!

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Am intrat deja în luna cadourilor. E prilejul cumva să fim mai buni, dar nu cu scop demonstrativ. E vremea să ne uităm în noi și să vedem că avem nevoie, uneori, de atât de puțin pentru a ne simți împliniți pe deplin.

A dărui nu înseamnă că trebuie să aşteptăm, vreodată, merite. Bucuria adusă de gestul nevinovat de a oferi zâmbete cuiva este mai presus de orice, iar nouă, chiar și când nu se apropie Crăciunul, ne place să oferim fericiri artistice, dar și oameni memorabili și amintiri pe măsură.

(w882) simboluri

(w882) Fuego si D

Duminica aceasta, la “DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, de la ora 15.00, am făcut, printre altele, o călătorie în timp, în istoria Televiziunii Române, asta pentru că sosesc la noi, cu istorii interesante, cu lecții despre profesia aceasta, cu experiențele lor, trei simboluri – CRISTIANA BOTA, CORNELIUS ROȘIIANU și CORINA DĂNILĂ. Toți trei au definit televiziunea și au construit, în ani, numeroase etape și povești.

(w882) Fuego si K

(w882) Keo

A sosit la noi și KEO, unul dintre artiști speciali ai noi generații. Acesta ne-a povestit de ce a ales să stea în Romania după ce s-a format în străinătate, cum a reușit să se mențină pe piaţa muzicală.

(w882) Fuego si

(w882) Negoiasa

Am adus un omagiu de cinste marelui Constantin Drăghici, iar minunata ALINA NEGOIASĂ de la ALESIS, cu vocea sa specială, puternică, sensibilă, ne-a cântat alături de Paul Surugiu - Fuego o piesă emblemă din repertoriul unuia dintre cei mai iubiți artiști români.

(w882) Damian Dra

(w882) Draghici 2

Celebrul artist DAMIAN DRĂGHICI a venit la noi cu echipa sa de profesioniști și ne-a pregătit momente speciale, dar și o demonstrație de virtuozitate la nai, instrumentul care l-a făcut celebru în lume.

(w882) Monica Rad

(w882) Fuego si M

Un exemplu de forță, de continuitate, de luptă cu viața ne-a oferit și MONICA RADU, o tânără excepțională, care la 20 de ani a suferit un accident teribil. Deși i-a fost greu, a mers, cu demnitate, mai departe. S-a ridicat, a zâmbit, a făcut trei copii, a studiat, lucrează într-o companie multinațională, face bine celor din jur și inspiră prin atitudinea ei pozitivă.

(w882) Fuego si i

Nu ratați această ediție, în care ne sunt alături băieții de la Supermarket, dar și baletul condus de Florin Mariș!

***

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

***

Program de difuzare:

TVR 2 și TVR 2 HD: Duminică, ora 15:00; vineri, ora 22.00

TVR Internațional: Sâmbătă, orele 10.00 și 21.00; duminică, ora 01:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: Sâmbătă, ora 16:00

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.