loader
Foto

Silvia Dumitrescu în deschiderea noului sezon al emisiunii “Dăruiește Românie!”

Silvia Dumitrescu, un artist iubit de noi toți, ne-a făcut bucuria de a fi împreună sâmbătă, de la 13.30, la TVR 3, în prima ediție a sezonului 8 al emisiunii “Dăruiește Românie!”, prezentată de Carmen Târnoveanu.

 

Așa cum o știm, o explozie de energie, Silvia Dumitrescu a venit în emisiunea Dăruiește Românie! pentru a împărtăși momente fabuloase dintr-o poveste de succes, pe parcursul căreia am fost martorii afectivi ai atâtor emoții.

(w882) carmen si

Este extraordinar că eu și acum, după atâția ani, când îmi aud melodiile, când le cânt, când vorbesc despre ele, trăiesc cu aceeași intensitate, cu aceeași bucurie, ca și cum n-ar fi timpul acesta la mijloc, spune artista Silvia Dumitrescu.

(w882) cs magicia

(w882)

Începând din acest sezon, în emisiunea Dăruiește Românie!, pentru prima dată într-un format de divertisment, vom descoperi artiști fie consacrati, fie tineri pe drumul carierei, cu talent și speranta în fața orizontului fabulous numit scenă, recunoscuți, îndeosebi, în orașele în care își trăiesc arta, dar care, mulți dintre ei, abia acum, vor descoperi bucuria întâlnirii cu publicul larg, bucuria întâlnirii cu dumneavoastră, telespectatorii TVR 3.

(w882) Silvia pe

Mă bucur să fiu lângă tineri talentați, îmi sunt foarte dragi. Și eu am elevi, de fapt, doar eleve, deocamdată. Îmi place să predau și consider că e important ce se întâmplă aici, ce faceți aici, pentru un artist la început de drum poate fi o șansă extraordinară. Îmi amintesc atâția oameni minunați pe care și eu i-am cunoscut aici, în TVR. Da, aplaud tinerii artiști, vreau să îi cunosc, de aceea mă bucur să fim împreună în această emisiune, spune Silvia Dumitrescu.

(w882) carmen si

(w882)

Daca vreți să aflați și prin ce teste de “magie” a trecut artista la provocarea magicianului Andrei Gârjob, vă invităm să urmăriți emisiunea Dăruiește Românie!, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 13.30, la TVR 3.

(w882) silvia si

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Foto credit: Mihaela Petre

Realizator: Carmen Târnoveanu

Regizor tv : Manuela Apostol

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...