loader
Foto

Galerie foto

Sfaturile utile vin „La fix”, doar pe TVR 2

De luni până vineri, de la ora 12:00,  echipa emisiunii „La fix” vă aduce cele mai bune sfaturi și informații de care aveți nevoie în educație, sănătate, tehnologie și societate. Doar pe TVR 2, TVR HD și TVR+.

 

Emisiunea La fix vă aduce, de luni până vineri, subiecte de interes într-o abordare diferită: fiecare zi a săptămânii este dedicată unui anumit domeniu, care va avea propriul prezentator.  „Ideea de bază a programului este simplitatea și stransa legătură cu telespectatorul de toate vârstele și preocupările, din mediul urban sau rural”, spune Camelia Boştină, producătorul coordonator al emisiunii.

Prin cele cinci mari teme generale, La Fix oferă o „diversitate și utilitate la modul cel mai simplu. Oamenii vor ști ce le propunem în fiecare zi și vor putea să-și programeze timpul de vizionare în funcție de interesele speciale pe care le au. Zilnic se vor transmite mesaje utilitare, fie prin intermediul  emisiunii, fie pe paginile din rețelele de socializare”, adaugă producătorul.

Ziua de luni este dedicată Casei și familiei, iar Măriuca Mihăilescu, gazda emisiunii, ne va vorbi în această săptămână despre ce este și ce nu este sănătos în bucătăria tradițională, împreună cu bucătarul Jakob Hausmann şi nutriționistul Ruxandra Maria Pleșea. Tot în ediția din 19 octombrie, inginerul  Horia Mitocaru ne spune care sunt cele cinci mituri de care trebuie să țineți cont atunci când vă izolați casa, iar Doina Bratu ne aduce o rețetă cosmetică cu ingrediente naturale.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marți, de la ora 12:00, Liliana Gheorghiu-Bulat ne prezintă ediția Eu, tu și ceilalți, iar  pe 20 octombrie vom vorbi despre „locul de muncă, între dorință și putință”. Din platou, ne vor oferi sfaturi, ne vor spune ce caută angajatorii şi cum trebuie să ne pregătim pentru un interviu invitații: Crenguţa Roşu - DC Communication, Loredana Latiş, Preşedinte al Academiei Române De Coaching și stilista  Rodica Puca.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.


Zilnic apar tehnologii noi, în toate domeniile. Ele ne uşurează viaţa, dar ne-o şi complică! În fiecare miercuri, îţi prezentăm noutăţile momentului, dar mai ales te învăţăm cum să le foloseşti. Astfel, pentru miercuri, v-am pregătit o dezbatere actuală: „Om versus robot”. În ediția dedicată Științei și Tehnologiei, Cristina Șoloc și Andreea Stoica stau de vorbă cu Florin Munteanu, președintele Centrului de Studii Complex Florin Munteanu și Mihaela Gorodcov, de la International Data Group Romania.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ne pregătim de sfârșitul de săptămână cu gazda emisiunii de joi, Cristian Mîndru. FIX  înaintea  weekend-ului  te invităm  să  afli  propunerile  noastre  pentru  petrecerea  timpului  liber,  destinaţii  turistice, spectacole,  hobby-uri etc. De la ora 12:00, vă spunem  de ce ar trebui să mergeți al Festivalul studențesc de la Sibiu și vă arătăm câteva din tradițiile fascinante ale comunităților din Tulcea. Din platoul emisiunii, ne vor ajuta Gheorghe Hagi şi Adrian Păduraru.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.


La final de săptămână, Lucia Toader stă de vorbă cu invitaţi care ne vor ajuta să urmăm cel mai util sfat: Bucură-te de viaţă! Sub acest titlu, în fiecare vineri vom invităm specialişti care te pot ajuta să te înţelegi mai bine pe tine şi pe cei din jurul tău, să găseşti atitudinea şi soluţiile potrivite pentru tine. În această săptămână, vom vorbi despre căsătoriile mixte. Oamenii se confruntă cu nenumărate situații la care nu s-au gândit vreodată. Astăzi, în plină epocă a globalizarii, vă oferim o dezbatere pe  tema căsătoriei la care vor participa un preot, un imam și un rabin, precum și o serie de  sfaturi practice pentru problemele prezentate de voi.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...