Sfaturile unui profesor de fericire în emisiunea Andreei Marin | VIDEO

TVR.RO | Miercuri, 14 Octombrie 2020
Se poate preda fericirea? „Se poate preda”, este răspunsul dat de Daiana Rădulescu, profesor de fericire, invitata Andreei Marin în cea de-a treia ediție a emisiunii „Nu există nu se poate”.

„Cred că cel mai bine ar fi să înțelegem că, din păcate, nu ne învață nimeni să fim fericiți, deși toată lumea ne cere asta. Părinții, societatea profesorii toți ne întreabă la un moment dat, indiferent de câte lucruri am avea: De ce nu ești fericit?... Cum de nu știi să fii fericit?”, adaugă invitata.

Căutând fericirea, Daiana Radulescu a descoperit prin yoga o cale de a face pace cu sine, a renunța la lipsa încrederii și a găsit echilibrul psihic. Despre primul pas spre fericire, invitata a spus:

„Trebuie să știi ce vrei. Cred că de multe ori, dacă nu avem această identitate cu noi ne pierdem, pentru că nu mai știm ce vrem. E foarte important să știm unde vrem să ajungem. Nu ce au vrut părinții, nu ce au vrut profesorii, nu ce au crezut unii despre noi. Până la urmă acestea sunt idealurile lor. În final, înaintând în viață trebuie să trăim și idealurile noastre”.

(w640)

TVR +
Canalul TVR YouTube