loader
Foto

Sezonul 25 „Replay” se ţine în inima fotbalului românesc | VIDEO

Marian Olaianos şi Marius Mitran ne aşteaptă la TVR 1, din 10 octombrie, în fiecare duminică seară, chiar din vestiarul echipei naţionale de la Arena Naţională din Bucureşti.

 

Cea mai longevivă şi mai apreciată emisiune de sport din România, „Replay” este acum, la începutul celui de-al 25-lea sezon, şi mai aproape de fotbalul românesc.

Din 10 octombrie, Marian Olaianos şi Marius Mitran ne aşteaptă în locul marilor emoţii, dar şi al indicaţiilor de ultim moment ale antrenorilor – vestiarul reprezentativei ţării noastre de la Arena Naţională din Bucureşti! Povestea fotbalului românesc se spune în fiecare duminică, la miezul nopţii, la TVR 1.

Replay se întoarce cu un sezon nou, plin de surprize! Casa amintirilor fotbalului românesc devine vestiarul echipei Naţionale de la Arena Naţională”, anunţă Marian Olaianos, jurnalistul care, în ultimii 12 ani, ne-a făcut cunoscute sau ne-a readus în memorie momente de aur din fotbalul autohton, ne-a provocat să retrăim emoţiile marilor competiţii, ne-a vorbit cu pasiune despre valori şi dedicare. Alături de Marius Mitran, Marian Olaianos dă startul sezonului cu numărul 25 al emisiunii, în care vedeta e chiar Naţionala.

„Vom continua serialul România la EURO 96, vom începe Marea poveste a Echipei Naţionale, dar vom avea şi ediţii speciale, dedicate numelor mari din istoria fotbalului românesc”, mai dezvăluie jurnalistul.

„Va exista un alt generic, ba chiar şi o altă coloană sonoră, una stilizată armonic din vechiul refren muzical al Replay-ului. Până şi celebra literă R, care acompaniază imaginile, dar şi vorbele noastre, ale lui Marian şi ale mele, va arăta altfel, ceva mai clasic. Ori mai retro”, punctează şi Marius Mitran.

Duminica, la miezul nopţii, Olaianos şi Mitran sunt în studioul „Replay” din inima fotbalului românesc. Târziu? Nu pentru cei obişnuiţi să-şi susţină echipa favorită în competiţii jucate pe alte meridiane, cei cărora fotbalul le curge prin vene. Din 10 octombrie, la TVR 1 se dă „Replay”. Poftiţi în tribune!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...