loader
Foto

Sezon nou „Ora Regelui”, din 6 aprilie, la TVR 1 | VIDEO

Fapte istorice, întâmplări din zilele noastre, opinii de elită, oameni obișnuiți cu povești extraordinare vom întâlni şi în noul sezon al emisiunii „Ora Regelui”. Premierele se difuzează începând din 6 aprilie, ora 14.30, în fiecare sâmbătă.

 

Familia Regală începe o altă serie de întâlniri cu românii - cei destoinici, cei talentați, cei bravi, cei sărmani. Reportajele și documentarele pe care echipa le pregăteşte pentru noul sezon ne vor aduce vești și emoții dintre cele mai diverse.

Unică în mass-media din țară, „Ora Regelui”, marcă originală a Televiziunii Române, poate fi urmărită în fiecare săptămână, la TVR 1, TVR Internațional și TVR Moldova.

(w500)

(w882)

(w882)

(w882)

De ziua internațională a femeii, pe 8 Martie, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu au avut o întâlnire cu membrii echipelor care salvează vieți, la sediul central al Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Relatia dintre pompierii salvatori și Familia Regală a României se întinde pe mai multe generații.

(w882)

La 144 de ani de la debutul relațiilor diplomatice dintre Regatul României și Franța, precum și dintre Regatul României și Germania, la Castelul Peleș a avut loc o recepție oficială dedicată acestora. Au participat E.S. Nicolas Warnery, ambasadorul Franței la București, E.S. Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei, înalți demnitari români, personalități economice și culturale din cele trei țări.

(w882)

„Întâlnirea noastră este un omagiu adus Republicii Franceze şi Republicii Federale Germania, în special cetățenilor francezi şi germani care locuiesc în țara noastră. Este, de asemenea, un omagiu adus numeroşilor români din România şi din Republica Moldova care trăiesc, în prezent, în Franţa şi în Germania”, le-a spus Majestatea Sa Margareta celor prezenți.

(w882)

În aceeași zi, mai multe personalități, române și de peste hotare, au fost decorate pentru merite extraordinare. Printre ei se numără, cu onoare, și realizatorii emisiunii „Ora Regelui”.

(w882)

Republica Moldova, a doua țară cu inimă română de pe harta lumii, este mereu în atenția Casei Regale. De data aceasta, Principele Radu a participat la un forum economic la Chișinău unde a fost însoțit de o numeroasă delegație de oameni de afaceri din România, Italia, Germania și Polonia, în scopul adâncirii legăturilor economice și a creșterii prosperității vieții românilor de peste Prut.

Emisiunea „Ora Regelui” poate fi vizionată la:

TVR 1 – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 14.30

TVR Internațional – sâmbătă, 6 aprilie 2024, ora 16.00

TVR Moldova – joi, 11 aprilie 2024, ora 16.00

Prezentator: Bogdan Șerban-Iancu

Editor de imagine: Nicolaie Cernat

Producător: Lidia Voicu

Realizator: Bogdan Șerban-Iancu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Impactul legislației Uniunii Europene asupra cetățenilor români

Luni, 15 aprilie, de la ora 21, vă invităm pe TVR Internațional la o nouă ediție a emisiunii ”Avocatul dumneavoastră”.

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

Reporter Special: Credințe fără granițe | VIDEO

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

Mai mulţi tineri din Africa şi unul din Siria au ales să studieze teologia la Iaşi. Poveştile lor impresionante le puteţi descoperi în cadrul ...

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

Probleme la bloc, rezolvări în instanță

publicat: Vineri, 12 Aprilie 2024

De multe ori, problemele locative îşi găsesc rezolvarea pe cale amiabilă, însă există şi situaţii când singura soluţie este Instanţa de ...