loader
Foto

Sezon nou „Destine ca-n filme”, cu poveşti excepţionale de viaţă

În fiecare marţi, de la ora 22.00, Iuliana Marciuc îi invită pe telespectatorii TVR 2 să urmărească noi interviuri ale oamenilor obişnuiti aflaţi în situaţii neobişnuite.

 

Invitaţii şi poveştile lor adevărate sunt aduse telespectatorilor de Iuliana Marciuc, gazda emisiunii „Destine ca-n filme”. Oamenii puşi în situaţii de viaţă limită au luptat, uneori, cu greutăţi de neimaginat. Au ieşit însă învingători, iar acum experienţa lor poate deveni model pentru cei din jurul lor. În 24 septembrie, la ora 22.00, Iuliana Marciuc a dat startul celui de-al nouălea sezon „Destine ca-n filme” cu 14 ediţii noi. Iar surprizele nu vor lipsi.

„Printre eroii acestui sezon se numără şi femei care, în faţa suferinței, au ales să meargă mai departe. Vom întâlni femei abuzate care acum împărtăşesc din experinţa lor pentru ca noi, ceilalți, să aflăm unde ne putem adresa în caz că păţim aşa ceva. Vom afla povestea unor mame care şi-au pierdut copiii şi care au găsit puterea să intre în acţiuni de voluntariat, pentru a putea fi utile celorlalţi. Von cunoaşte şi cetăţeni străini care au ales să trăiască în România, dezvoltă aici afaceri de succes. Şi-au adus aici o părticică din ţara de unde vin pentru a se simţi mai aproape de locurile natale”, a spus Iuliana Marciuc.

Pentru telespectatorii „Destine ca-n filme”, surprizele nu se opresc aici. În această perioadă este în lucru cel de-al doilea volum al cărţii „Destine ca-n filme”, semnată de Iuliana Marciuc, care va cuprinde poveştile de viaţă apărute în emisiune în ultimii patru ani.

În prima ediţie a noului sezon, Iuliana Marciuc a pregătit două poveşti de viaţă incredibile. Cea a unui jurnalist de război, Cristian Botez - pasiunea lui pentru fotografie şi curajul de a risca l-au determinat să devină jurnalist de război. A reuşit să scape de gloanţe şi de decapitare, a trecut prin calamităţi dar, ironia destinului, s-a întâlnit cu moartea într-un supermarket din Bucureşti.

Vasile Şirli este românul din regatul Disney, iar la împlinirea vârstei de 71 de ani, a fost sărbătorit la „Destine ca-n filme”. Compozitor şi producător muzical, Vasile Şirli a cunoscut succesul în România în anii 70. A ales însă să plece în Franţa, unde a ajuns director muzical la Disneyland Paris. A rămas in funcţie timp de 28 de ani, până a ieşit la pensie. Vasile Şirli revine des în ţară, iar anul acesta a fost preşedintele juriului Festivalului Internaţional Cerbul de Aur.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Procedura în materia dreptului administrativ

Procedura în materia dreptului administrativ

publicat: Miercuri, 17 Aprilie 2024

Ce este procedura în materie de contencios administrativ şi care sunt normele procedurale aplicabile? Într-un litigiu, care pot fi părţile ...

Hipertensiunea arterială, principala cauză de deces la nivel mondial

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 7:00, la TVR 1, urmărim o  ediție "Un doctor pentru dumneavoastră" despre hipertensiunea arterială, Caravana ...

Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, vorbim despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.