Senat Junior - primul site dedicat exclusiv copiilor

TVR3 | Marţi, 21 Iunie 2022
Vineri, 24 iunie, de la ora 15:30, la TVR 3, Loredana Corchiș vă aduce informaţii despre primul site dedicat copiilor - senatjunior.ro.
legal 100% loredana corchis

Senat Junior - senatjunior.ro - este primul site al unei instituții publice dedicat exclusiv copiilor, unde cei mici găsesc informații despre Senat și legiferare, despre drepturile lor, găsesc jocuri, dar și definiții simple și clare.

Laura Hora, consilier parlamentar, este vocea Poveștii Senatului, cea care a tradus pe limba copiilor procesul legislativ și care se ne oferă detaliile proiectului în ediția de săptămâna aceasta a emisiunii L.egal 100%.

De unde a plecat ideea acestui proiect? De ce Senat Junior? Care este vârsta minimă a copiilor care pot accesa informațiile de pe acest site? De ce e important ca acești copii să cunoască de la vârste fragede aceste informații?

***

În emisiunea LEGAL 100% descifrăm actele normative, aflăm cum evităm încălcarea drepturilor noastre şi desluşim cele mai bune căi pentru rezolvarea unor probleme şi căror instituţii trebuie să ne adresăm.

TVR +
Canalul TVR YouTube