loader
Foto

Galerie foto

Semifinala a doua Eurovision 2015 - joi, 21 mai, la TVR

Pentru membrii trupei Voltaj, aceste zile sunt de relaxare şi socializare, în aşteptarea Finalei Eurovision. Semifinala din 21 mai a fost transmisă în direct la TVR 1, TVR HD, TVRi şi online pe www.tvrplus.ro .

 

UPDATE: Lituania, Polonia, Slovenia, Suedia, Norvegia, Muntenegru, Cipru, Azerbaijan, Lituania și Israel s-au calificat în Finala Eurovision 2015.

Semifinala a II-a este disponibilă online pe TVR+

Joi, 21 mai, a fost rândul concurenților Eurovision 2015 din cea de-a doua semifinală să aibă emoții. Începând cu ora 22.00, ei au urcat, rând pe râmd, pe scena de la Wiener Stadthalle, pentru calificarea în finala din 23 mai. Românii au putut urmări spectacolul în direct, la TVR 1, TVR HD, TVRi și online pe www.tvrplus.ro.

Azerbaijan, Cipru, Cehia, Elveția, Islanda, Irlanda, Israel, Letonia, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, San Marino, Slovenia și Suedia au fost țările care au intrat în concurs. În afară de locuitorii acestor țări, au votat în această semifinală şi fanii Eurovision din Germania, Italia, Marea Britanie şi Australia. Doar 10 din cei 17 concurenţi au mers mai departe, în Finală.

Pentru că emoțiile competiției s-au mai risipit după calificarea în Finala Eurovision 2015, reprezentanții României s-au relaxat, miercuri, alături de familiile lor, în Prater, unul dintre cele mai cunoscute parcuri de distracții europene. Alături de ei a fost și Ionuț, cel care a dat chip mesajului piesei și campaniei „De la capăt”.

Joi, trupa Voltaj a cântat pentru fanii Eurovision în piața din faţa Primăriei Vienei, la Eurovision Village, unde reprezentanții României au fost încurajați și aplaudați chiar și în timpul probelor de sunet.

După amiază, membrii delegației noastre s-au întâlnit cu românii din Austria la standul ICR de la cinematograful Urania din Viena.

Telespectatorii TVR sunt în continuare alături de ei, urmărind Agenda Eurovision 2015. Emisiunea ce însoţeşte pas cu pas trupa Voltaj la Viena poate fi văzută atât la TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional, de luni până duminică, de la ora 21.00, cât şi online, pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...