loader
Foto

Galerie foto

Festivalul „MAMAIA COPIILOR”, în lumini multicolore

Joi,12 iulie, de la ora 20.00 şi de la orele 21.00 și 22.00, telespectatorii iubitori de muzică pop au urmărit în transmisiune directă pe TVR 2, TVR Internaţional şi TVR Moldova cea de-a treia zi a Festivalul Național de Creație și Interpretare „MAMAIA COPIILOR”. TVR HD va difuza înregistrarea vineri, 13 iulie, de la ora 15.30.

 

Festivalul Național de Creație și Interpretare „MAMAIA COPIILOR” a ajuns în cea de-a treia zi. Pe scenă au urcat deja cei mai mici şi talentaţi artiști, iar publicul a aplaudat spectacolul vocilor, care au răsunat 100% live. Scena a fost luminată feeric, iar Piateta Casionoului din Mamaia, unde se desfăşoară show-ul, a fost îmbrăcată în lumini multicolore. Peste 80 de profesionişti din teatru şi televiziune muncesc pentru ca totul să se desfăşoare bine.

(w882)

Astăzi, de la ora 20.00 (partea I) şi de la orele 21.00 și 22.00 (partea a II-a și, respectiv, partea a III-a), telespectatorii iubitori de muzică pop vor putea urmări în transmisiune directă pe TVR 2, TVR Internaţional şi TVR Moldova ultima parte a concursului de interpretare: Grupa a IV-a de vârstă (13-15 ani), dar şi pe cei opt concurenţi ai Grupei a V-a de vârstă (16-17 ani). Cu siguranţă, seara va fi antrenată de Secţiunea SHOW, care urmează în competiţie. Cinci grupuri de copii s-au pregătit pentru a concura cu adevărate spectacole de musical, din care nu vor lipsi dansul și proiecțiile video. TVR HD va difuza înregistrarea vineri, 13 iulie, de la ora 15.30.

(w882)

„În această seară vom avea coregrafie, dans şi multă lumină. După 10 ani, muzica românească răsună din nou la malul mării, iar copiii sunt minunaţi şi talentaţi. Mulţi dintre ei sunt obişnuiţi cu scena şi au mai participat la festival. Aştept cu nerăbdare să văd Secţiunea SHOW. M-au impresionat mult şi copiii din Trupa DINAMIC, care asigură ilustraţiile coregrafice în festival. Deşi muncesc aproape întreaga zi, alături de coregraful lor, nu se vede oboseala, iar la spectacol sunt foarte entuziaşti”, a spus Elena Ştirbescu, producător TVR.

(w882)

Ajuns la ediția a XVIII-a, Festivalul Național de Creație și Interpretare „MAMAIA COPIILOR”, cel mai important eveniment muzical din România pentru copii și adolescenți, invită telespectatorii TVR să urmărească în direct, serile de spectacol al muzicii ușoare românești. După 10 ani, Festivalul s-a întors la malul mării, iar în competiţie îşi încercă talentul peste 300 de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani.

Din juriul Festivalului  fac parte cunoscuți și apreciați muzicieni: președinte Adrian Iorgulescu, compozitor și președinte al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România; George Natsis, compozitor; Mircea Drăgan, compozitor; Viorel Gavrilă, compozitor și director muzical al Festivalului „Mamaia Copiilor” ; Horia Moculescu, compozitor; Nico, interpret; Corina Chiriac, compozitor și interpret; Dan Manoliu, producător și director artistic TVR; Bogdan Dragomir, realizator Societatea Română de Radio.

Evenimentul este prezentat de actrița Diana Dumitrescu. Proiectul este finanţat şi susţinut de Primăria Municipiului Constanţa iar TVR este partener al evenimentului.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...