loader
Foto

„Se zice că...” revine la TVR 2 cu mulţi invitaţi, teme antrenante şi distracţie

O întâlnire cu prietenii se numără printre cele mai plăcute momente ale zilei, iar Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, gazde bune, vă așteaptă din 2 octombrie, de luni până joi, de la ora 14.10, la o după-amiază plină de surprize.

 

Ediţiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

„Cu siguranță, tuturor le-a lipsit  emisiunea „Se zice că...””, spun Ioana Voicu, Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, gazdele emisiunii de la TVR 2, gata din prima zi a săptămânii să își surprindă telespectatorii cu noutăți din zona socială, culturală și mondenă, dar și cu dezbateri amuzante despre viața vedetelor, rolurile în familie, responsabilităţile taţilor, sau cum să ne păstrăm sănătatea şi frumuseţea indiferent de vârstă și anotimp.

„ Am creat un anumit standard și trebuia să ne întoarcem cu forțe proaspete și să readucem celor de acasă invitați și subiecte pe măsură. Asadar, în prima ediție vom avea Horoscop, cu renumita Mariana Cojocaru, pentru că trebuie să aflam cum ne va merge în sezonul 3… glumesc. Promit însă că o să scoatem de la Mariana cât mai multe previziuni astrologice pentru săptămâna în curs, pentru toate zodiile, dar în special pentru Taur, eu sunt în zodia Taurului… și Ioana. Nuami e Fecioară, o împungem”, a spus, râzând, Florina Constantinescu.

Cu asemenea teme, inevitabil conversația va deveni antrenantă, mai ales că fetele își vor susține fiecare punctul de vedere aducând argumente din experienţa personală.

„O sa discutăm și despre tendințele sezonului în materie de fashion, drept pentru care o  avem invitată în prima ediție pe Oana Turcescu - designer vestimentar. Apoi, plecând de la faptul că sunt o tânără mamică şi mă confrunt cu erupția dentară a piticului, ne-am gândit să dezbatem subiectul cu un medic pedodont, Silvia Voiculescu. V-am atras atenția deja?… Bineînțeles, ne și distrăm, că doar nu lăsăm emisiunea fără muzică. Vine Nico să ne povestească despre proiectele ei, iar pentru Nuami aducem o trupă de băieți, tinerei și frumușei, prospături, cum s-ar zice,…pe piața muzicală… The Mixy Welders”, a adăugat Florina.

Gazdă bună, Ioana Voicu ne așteaptă cu o gustare delicioasă, preparată în doar cinci minute și cu sfaturi de frumusețe. Pentru a face o demonstrație, Ioana și-a invitat prietenele la ea în bucătărie și au preparat rulouri delicioase de șuncă cu pastă de brânză, salată de ton cu fasole verde și cu ceapă și chiar favorita ei, Guacamole, salata pe bază de avocado care este extrem de gustoasă. Vedeta TVR 2 nu a uitat nici de „pastilele de beauty” și spune că deja are sfaturi la îndemâna oricui. „Am fost uimită să descopăr că unele lucruri banale, pe care fiecare le are în casă, fac adevărate minuni. De exemplu, cărbunele medicinal albește dinții”, a explicat Ioana.

„Se zice că...” este o emisiune interactivă și, pentru că întâlnirea noastră este chiar la jumătatea zilei, ne propunem, ca de oriunde ne văd, oamenii să se simtă bine alături de noi și să-și facă o obișnuință din a ne căuta. De luni până joi, de la ora 14.10, noi o să-i punem la curent cu tot ce se schimbă, o să împărțim bucurii și vom „pune umărul” acolo unde putem... cu alte cuvinte, vrem să ne mărim familia. Ar fi tare frumos ca atunci când e întrebat un invitat “la ce emisiune te duci?”, el să raspundă ”la Se zice că.., de la TVR 2, emisiunea celor trei fete unde se râde!”. Mi-e tare drag când, la plecare, oaspetele spune, “Mi-a plăcut la voi, să mă mai chemați, că vin!”, a adăugat Nuami Dinescu.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...