loader
Foto

Galerie foto

Sclipire de geniu, tinereţe, rememorări şi diversitate, la „Drag de România mea!”

Duminică, 27 noiembrie, de la ora 15:00, la TVR 2 v-am oferit o pagină de cultură românească într-un show de divertisment în care ne întâlnim cu tineri talentați şi cu legende, deopotrivă.

 

Are doar șapte ani şi este elev al Şcolii Populare de Arte "George Enescu" din Botoşani, secţia Actorie şi face parte din Trupa Mică de teatru.

Considerat un copil fenomen, Rareș Prisăcariu ne oferă tuturor o lecție despre talent, simțire şi despre dragostea de țară.

(w882) rars

Plini de energie şi de voie bună, copiii de la Corul Sunetul Muzicii vin cu multe surprize şi cu cele mai frumoase cântece. Ei sunt însoțiți de profesoara lor, Cristina Manoliu Săvulescu, și de compozitorul și regizorul muzical - Dani Constantin.

(w882) copii si f

(w882) invitati

Tot duminică avem parte și de o revenire spectaculoasă. După 30 de ani în care nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, Denis Ștefănescu se întoarce la Televiziunea Română,  locul în care a devenit celebră, graţie concursului ”Steaua fără nume”.

(w882) invitata

Reprezentantă de seamă a Bihorului și a Crișanei, Florica Bradu ne încântă cu folclor autentic.

(w882) populara

Direct de la Arad vin cele mai spectaculoase rochii de mireasă create de Florin Mariș, coregraful emisiunii.

(w882) miresele

(w882) invitat

Pe 1 decembrie, de la ora 13:30, la TVR 2 puteți urmări, în exclusivitate, Concertul Extraordinar Pop - Simfonic Paul Surugiu - Fuego, un spectacol cu invitați de marcă precum Eugen Doga, Elena Moșuc, Jolt Kerestely și Gheorghe Turda.

(w882) fuego

Ne găsiți și pe Facebook și Instagram!

Foto: Ana Maria Halalai

Producătorul emisiunii: Codruța Prunariu

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

***

Program de difuzare:

TVR2: duminică, ora 15:00; sâmbătă, ora 00:00

TVR Internațional: sâmbătă, ora 21:00 (ora României)

TVR MOLDOVA: sâmbătă, ora 21:00

FILM.TVR.RO

Logo

 
Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...

„Istoria literaturii române contemporane”. Alex Ștefănescu: Matei Călinescu a fost un lider de opinie al generației de după 1960

Între 15 și 21 aprilie, la „Istoria literaturii române contemporane”, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să afle, de la regretatul critic ...