loader
Foto

Sărbătoare la Constanța: Farul și Hagi sunt campionii României!

Jucătorii echipei Farul au primit trofeul de campioană a României. Este o zi istorică pentru Constanța. Gică Hagi a venit pe teren alături de soţia sa.

 

 

Jucătorii echipei Farul au primit trofeul de campioană a României, după victoria, scor 3-2, cu FCSB, din etapa a noua a Superligii.
Jucătorii au primit pe rând tricourile pe care scria Campion Naţional de la oficialul LPF, Eduard Alexandru.
Cel mai ovaţionat, înainte Gheorghe Hagi, a fost Denis Alibec.
Dar întregul stadion a strigat numele lui Hagi, venit pe teren alături de soţia sa, Marinela, amândoi intrând de mână de teren.
Focuri de artificii şi imnul We Are the Champions au răsunat la Constanţa: Farul este campioana României.
Farul Constanţa a învins duminică seara pe FCSB cu 3-2, după un meci în care gazdele au revenit de la 0-2, şi echipa lui Gheorghe Hagi este noua campioană a României. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului, Farul are 50 de puncte, în timp ce FCSB, locul doi, are 46.

Gheorghe Hagi, managerul echipe Farul Constanţa, e mândru de elevii săi după victoria de duminică seara, 3-2 cu FCSB, victorie care a adus titlul de campioană naţională pentru Farul:

„Au jucat cele mai bune echipe, în formă amândouă. Am dovedit că merităm să fim campioni, pentru că noi chiar am întors rezultate cu echipe foarte bune. E o zi frumoasă, să o punem în ramă acolo, pentru că a fost frumos pntru mine!

E mai mare trăirea acum pentru că e toată Constanța cu noi. Am crezut tot timpul, ne place să atacăm. Asta le-am spus, să continue să atace. Cred că am avut de toate în seara asta chiar dacă am început meciul foarte prost. Am marcat multe goluri. avem cele mai multe victorii, cele mai puține înfrângeri. Sunt mândru de ei, noi am planificat aceste lucruri din vară, când v-am spus că am o echipă foarte talentată. Când i-am semnat pe Băluță, pe Nedelcu, pe Louis Munteanu, știam că avem o echipă foarte talentată”

Sursă știre: News.ro
Sursă foto: Inquam Photos

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.