loader
Foto

San Marino: S-au anunțat participanții la Una Voce per San Marino 2023

Organizatorii Una voce per San Marino au anunțat următorul set de artiști care vor participa la runda de audiții din decembrie.  

 

Cincizeci și cinci de artiști au fost anunțați că vor participa la următorul set de audiții pentru Una voce per San Marino 2023 în decembrie. Audițiile au loc la sala Micul Tony di Serravalle. Lista completă a participanților poate fi găsită mai jos:

5 decembrie

Andrea și Francesca

Gara

VINCENZO BAIATA

NICOLE HAMMETT

Lor

Mazza Sonia

Sølk

Ilaria Foti

Lodia

Erika

Faby C & Istoria

Giulia Jean

Umberto

Ellynora

Elena Ventura

Francesco Sacco

Diego Se77e

ofelio

Prometeo

Miky Del Cambio

6 decembrie

Mancho

Martina Boglione

Îngeri de gheață 32

Zero

Sinforosa

EmPí & Illusione

Podele umede

Corrado Mancini

Livàn

Eleonora Ali

Nitidi

Stefano Gasparrino

Ruggero Ricci

Tommy Rosa

7 decembrie

Eriside

Mattia Alunno

Edoardo Brogi

Raim

Leonor

Lamarea

Strano

Valerio Fidanza

Vizor laser

Clematis

Alice Caracciolo

Cristina

Norah

8 decembrie

Agatha

Andrea Licciardo

Mai

ELIN

Dylan Patruzeci de lacrimi

NeVRuZ

Ellis & Scianila

Jad

***

Cum va funcționa Una voce per San Marino 2023?

 

Etapa Academiei și Casting va avea loc între 28 octombrie 2022 și 27 ianuarie 2023. În etapa Casting, un juriu va selecta 60 sau mai mulți artiști pentru a trece la următoarea rundă a selecției San Marinese.

În urma etapei de casting, în februarie 2023, vor avea loc un total de cinci semifinale. Din cele cinci semifinale, juratul va alege aproximativ douăzeci de artiști pentru a trece la marea finală. Vor fi patru spectacole de semifinale, dintre care unul va fi pentru artiști din San Marino, al cincilea spectacol din etapa semifinală va fi runda a doua șansă.

Marea Finală va avea loc pe 25 februarie 2023 la Teatro Nuovo din Dogana. Câștigătorul va fi ales de un juriu format din cinci persoane, doi jurați aleși de San Marino RTV, unul ales de Segreteria di Stato și doi aleși de compania de producție.

Spre deosebire de anul trecut, nu va exista o secțiune Artist stabilit și niciunul dintre artisti nu vor fi invitați direct la finală. În schimb, artiștii consacrați sau orice alți artiști de seamă pot fi invitați direct la semifinale și pot sări peste runda de casting.

Perioada de înscriere pentru a participa la selecție este până pe 20 ianuarie 2023. Există taxe asociate cu participarea:

Piesele înscrise între 1 octombrie și 20 ianuarie vor costa 150 de euro.

Melodiile de la artiștii din San Marino vor costa 50 de euro înainte de 3 decembrie.

 

Sursa: eurovoix.com

 

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.