loader
Foto

San Marino anunță participarea la Eurovision 2022

La începutul acestei săptămâni, SMRTV a confirmat participarea San Marino la Eurovision 2022, lansând și un nou format pentru finala națională.

 

Spectacolul “Una voce per San Marino” va fi folosit pentru a găsi următorul superstar a concursului de melodii din țară.

Autoritățile speră că o selecție mai bogată de evenimente muzicale și de divertisment va atrage turiștii către San Marino odată ce restricțiile se vor reduce.

Federico Pedini Amati, secretar de stat pentru turism, a declarat: „Nu va fi un an ușor. Din păcate, pandemia ne obligă să menținem unele proiecte în așteptare, dar în același timp suntem ferm convinși că turismul se va relua și că evenimentele ne pot ajuta. Programarea va începe în iunie, se va desfășura pe tot parcursul anului și va include cel puțin un eveniment major în fiecare lună. ”

Detaliile exacte despre noul format “Una voce per San Marino” vor fi anunțate la o dată ulterioară.

San Marino la Eurovision 2021

Anul acesta, superstarul italian Senhit (foto) va reprezenta San Marino pentru a treia oară la Eurovision. În 2011, a cântat „Stand By” la Düsseldorf, dar nu a reușit să treacă de semifinale.  În 2020, ea trebuia să meargă cu „Freaky!”  la Rotterdam, dar concursul a fost amânat la scurt timp după lansarea melodiei.

La Eurovision 2021, Senhit va cânta „Adrenalina” pentru San Marino, iar elementul spectaculos este apariția specială a vedetei de rap Flo Rida.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...