loader
Foto

Să-l ajutăm pe Cătălin!

O campanie umanitară susţinută de TVR. Tată, soţ, fiu, prieten. Cătălin are 32 de ani şi de curând a fost diagnosticat cu recidivă de melanom malign metastaze gradul IV. Cazul lui va fi prezentat în prima ediţie din noul sezon "O dată-n viaţă".

 

Cătălin este un tată. Şi un viitor tată. Este un frate, un soţ, un fiu şi prietenul nostru. Are 32 de ani. De curând a fost diagnosticat cu recidivă de melanom malign metastaze gradul IV, cancer ce s-a răspândit la nivelul plămânului stâng.

Deşi există un tratament de ultimă generaţie care poate inhiba celulele canceroase, Cătălin nu poate beneficia de el. În România, o ţară din Europa de Est şi în care trăieşte el, tratamentul este încă indisponibil. Aşa că singura variantă prin care Cătălin poate beneficia de tratamentul necesar este să contribuim toţi cei care dorim şi putem pentru a aduna banii necesari achiziţionării medicamentelor.

Tratamentul recomandat constă în efectuarea mai multor serii de perfuzii cu una dintre soluţiile inhibatoare Opdivo sau Keytruda, perioada tratamentului fiind variabilă - de la 3 la 9 luni. Suma totală necesară acestui tratament ajunge până la 90.000 euro.

Oricine poate să-l ajute pe Cătalin să se bucure în continuare de viaţă o poate face prin:
- donaţii directe în conturile lui Zarian Mihai-Catalin, deschise la ING Bank N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti
Lei – RO05INGB0000999905626142
Euro – RO10INGB0000999905613442
- donatii pe Generosity.com - http://igg.me/at/EMLlt-cWwKE.

Vă mulţumim!

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.