Russell Crowe în filmul „Paradis în flăcări” | VIDEO

TVR.RO | Joi, 21 Octombrie 2021
Vineri seară, avem acţiune cu actorul de Oscar Russell Crowe, într-un film de la începutul carierei sale. „Paradis în flăcări” este la TVR 1 pe 22 octombrie, de la ora 22.55.
Heavens-Burning

Semnat de regizorul Craig Lahiff, filmul „Paradis în flăcări” (HEAVEN'S BURNING – Australia, 1997) ne oferă doza necesară de acțiune de vineri seară. Rolul principal este interpretat de faimosul Russell Crowe, pe atunci la începutul carierei actoriceşti.

Între timp, Crowe şi-a adjudecat un impresionant număr de distincții, respectiv 84 de nominalizări și 34 de premii la diferite festivaluri internaționale. În anii 2000, actorul a fost nominalizat de trei ori pentru titlul de cel mai bun actor, iar în anul 2001 a câștigat premiul Oscar pentru Cel mai bun actor în rol principal, pentru rolul său din filmul „Gladiatorul”.

(w640) Heavens-Bu

Pelicula de vineri seară prezintă povestea tinerei proaspăt căsătorită, Midori (Youki Kudoh), care îşi petrece luna de miere în Sydney, dar planul ei este să-şi însceneze propria răpire ca să scape de soţul pe care nu-l iubeşte. Doar că realitatea nu se potriveşte cu planurile, iar aventuroasa tânără se trezeşte ostatică, în timpul jafului unei bănci. Colin (Russell Crowe), şoferul spărgătorilor, o salvează şi cei doi se lansează într-o goană nebună, cu poliţia, gangsterii şi soţul lui Midori pe urmele lor…

(w640) Heavens Bu

 

TVR +
Canalul TVR YouTube