loader
Foto

Rugby: Spania vs România, în direct la TVR

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD

 

Selecţionata de rugby a României are de trecut sâmbătă un nou test în Cupa Europeană a Naţiunilor. Stejarii vor întâlni, la Gijon, selecţionata Spaniei, într-o partidă transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD, începând cu ora 17.00.

Este al treilea meci pe care îl dispută stejarii în actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor, în primele două ieşind învingători: Portugalia – România: 13-19 (pe 2 februarie) şi România – Rusia: 29-14 (pe 9 februarie), ambele partide fiind, de asemnea, transmise de Televiziunea Română.

Stejarii şi Los Leones s-au întânit până acum de 29 de ori. În 27 de partide românii au ieşit învingători, două succese fiind trecute în contul Spaniei. În Cupa Europeană a Naţiunilor s-au disputat 11 partide între cele două selecţionate, 10 fiind câstigate de Stejari, una de Los Leones, chiar în ultima întâlnire dintre România şi Spania, desfăşurată la Madrid în 2012 (scorul 13-12). Punctaverajul tuturor întâlnirilor este net favorabil selecţionatei noastre: 377-105.

Mai multe despre palmaresul dintre cele 2 echipe găsiţi pe frr.ro

Logo

 
Trofeul Valea Uzului. Raliul Moldovei, în direct la TVR Iași și TVR3 | VIDEO

De sâmbătă, 27 iulie, în Moldova răsună din nou motoarele mașinilor de cursă.  

Oana Giurgiu ne spune cum a început totul şi ne poveşteşte întâmplări mai mult sau mai puţin de groază din ediţiile "Luna Plină"  de până acum ...

Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...