loader
Foto

Rugby: Spania vs România, în direct la TVR

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD

 

Selecţionata de rugby a României are de trecut sâmbătă un nou test în Cupa Europeană a Naţiunilor. Stejarii vor întâlni, la Gijon, selecţionata Spaniei, într-o partidă transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD, începând cu ora 17.00.

Este al treilea meci pe care îl dispută stejarii în actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor, în primele două ieşind învingători: Portugalia – România: 13-19 (pe 2 februarie) şi România – Rusia: 29-14 (pe 9 februarie), ambele partide fiind, de asemnea, transmise de Televiziunea Română.

Stejarii şi Los Leones s-au întânit până acum de 29 de ori. În 27 de partide românii au ieşit învingători, două succese fiind trecute în contul Spaniei. În Cupa Europeană a Naţiunilor s-au disputat 11 partide între cele două selecţionate, 10 fiind câstigate de Stejari, una de Los Leones, chiar în ultima întâlnire dintre România şi Spania, desfăşurată la Madrid în 2012 (scorul 13-12). Punctaverajul tuturor întâlnirilor este net favorabil selecţionatei noastre: 377-105.

Mai multe despre palmaresul dintre cele 2 echipe găsiţi pe frr.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.