loader
Foto

Rugby: Spania vs România, în direct la TVR

Sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17.00, în direct la TVR 1 şi TVR HD

 

Selecţionata de rugby a României are de trecut sâmbătă un nou test în Cupa Europeană a Naţiunilor. Stejarii vor întâlni, la Gijon, selecţionata Spaniei, într-o partidă transmisă în direct de TVR 1 şi TVR HD, începând cu ora 17.00.

Este al treilea meci pe care îl dispută stejarii în actuala ediţie a Cupei Europene a Naţiunilor, în primele două ieşind învingători: Portugalia – România: 13-19 (pe 2 februarie) şi România – Rusia: 29-14 (pe 9 februarie), ambele partide fiind, de asemnea, transmise de Televiziunea Română.

Stejarii şi Los Leones s-au întânit până acum de 29 de ori. În 27 de partide românii au ieşit învingători, două succese fiind trecute în contul Spaniei. În Cupa Europeană a Naţiunilor s-au disputat 11 partide între cele două selecţionate, 10 fiind câstigate de Stejari, una de Los Leones, chiar în ultima întâlnire dintre România şi Spania, desfăşurată la Madrid în 2012 (scorul 13-12). Punctaverajul tuturor întâlnirilor este net favorabil selecţionatei noastre: 377-105.

Mai multe despre palmaresul dintre cele 2 echipe găsiţi pe frr.ro

 
 Invitație la spectacolul „Salonul nr. 6”, de A.P. Cehov

Vă invităm să urmăriți, la TVR 3 și TVR Internațional, duminică, 26 mai, ora 20.00, respectiv ora 23.10, spectacolul „Salonul nr. 6”, o producție ...

Soprana Aida Pascu, la „Interviurile TVR Cultural”: Muzica a fost dintodeauna parte din viața mea

Soprana Aida Pascu răspunde întrebărilor Ioanei Pavel, la „Interviurile TVR Cultural”, sâmbătă, 25 mai, de la 22.30.

„Empatizez foarte mult cu pacienții.” Medicul Răzvan Ene, personalitate din elita medicinei româneşti, invitat la „Brilliant”

Un dialog despre măiestrie în chirurgia ortopedică, despre ascensiune și forţa vindecătoare a empatiei, în noua ediţie „Brilliant”, cu Loredana ...