loader
Foto

Galerie foto

România-Norvegia, pentru locul I în grupă, miercuri seară la TVR 1 şi TVR HD

Dragoş Cojocaru comentează partida din grupa D a Campionatului European de Handbal feminin pentru telespectatorii TVR. Meciul este în direct astăzi, 5 decembrie, de la ora 22.00.

 

Cu două victorii din tot atâtea posibile, handbalistele echipei României nu se tem de norvegience înaintea ultimei partide din grupa D a Campionatului European. Meciul este miercuri seara, în direct la TVR 1 şi TVR HD, de la ora 22.00.

Bucuria victoriei în meciul cu Germania a ținut doar câteva ore. Adevărate profesioniste, handbalistele tricolore au început imediat pregătirea pentru meciul cu Norvegia.

Cristina Neagu a devenit, după meciul cu Germania, în care a marcat 5 goluri, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European de Handbal feminin. Românca Cristina Neagu a fost desemnată de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, în 2010, 2015 și 2016.

(w882)

foto: FB Cristina Neagu

Înaintea partidei cu Norvegia, România conduce în Grupa D cu 4 puncte, fiind urmată de Norvegia şi Germania cu câte două puncte şi Cehia – 0 puncte.

Ardean Elisei, cea mai experimentată jucătoare din lotul lui Ambros Martin, rămâne cu picioarele pe pământ după victoriile României. Fetele ştiu că fiecare meci trebuie abordat cu maxima seriozitate.

De 7 ori campioană europeană, Norvegia se bazează și de data aceasta pe experiența lui Heidi Loke, care a înscris 11 goluri în cele două partide și a fost omul meciului cu Cehia, pe care Norvegia l-a câştigat detaşat cu 31-17.

(w882)

Între 29 noiembrie şi 16 decembrie 2018, a treisprezecea ediţie a Campionatului European de Handbal feminin se vede în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD. Peste 35 de meciuri de la competiţia europeană de handbal pot fi vizionate la Televiziunea Română. Programul transmisiunilor – aici.

În perioada desfăşurării celei de-a 13-a ediţii a Europenelor de handbal, Televiziunea Română  completează transmisiunile directe ale celor 37 de meciuri de la TVR 1 şi TVR HD cu dezbateri în direct „Studio CE Handbal feminin”, moderate de Cristian Mîndru.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...