loader
Foto

România luptă la Campionatul European de Fotbal U21 - în direct la TVR

După 20 de ani, TVR transmite prima participare a „tricolorilor mici” la CE de Fotbal U21 – 2019. Povestea fotbalului românesc de mâine se scrie la TVR, unde vom urmări în direct lupta „tricolorilor mici” cu cele mai bune naţionale U21 ale Europei.

 

Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate Campionatul European U21 care va avea loc în perioada 16 – 30 iunie 2019, în Italia şi San Marino. Echipa naţională a României U21, antrenată de Mirel Rădoi, face parte din Grupa C unde va lupta pentru calificarea în semifinale şi la Jocurile Olimpice cu Anglia, Franţa şi Croaţia.

După o pauză de 20 de ani, România revine în lumea bună a fotbalului european de tineret, iar românii din ţară vor trăi emoţia şi bucuria competiţiei exclusiv la Televiziunea Română - care va transmite nu doar meciurile României ci, pe toată durata competiţiei şi în perioada premergătoare acesteia, vă va ţine la curent cu atmosfera din sânul naţionalei. Din 3 iunie, zilnic, de la 19.55 la Jurnal de Euro, pe TVR 1, trimişii noştri speciali ne aduc în exclusivitate ştiri, relatări, interviuri cu Mirel Rădoi şi tricolorii şi imagini de la antrenamente.

„Este cel mai important eveniment sportiv al anului şi, din fericire, va fi transmis de TVR  pentru a fi văzut în toată ţara. Este o legătură între generaţii, la o distanţă de 20 de ani suntem din nou la Euro. Suntem calificaţi- în mare parte fiind meritul lui Gică Hagi care a creat o nouă generaţie ce ne face să sperăm. Toată cariera lui Gică Hagi a fost la TVR şi nu întâmplător, Campionatul European este, acum, la TVR. O echipă a redacţiei sport va însoţi echipa de tineret încă din primele ei ore petrecute în Italia. Zilnic vor fi buletine de ştiri dedicate Campionatului European. Toate meciurile vor fi în direct şi în exclusivitate la TVR. Zilele de meci ale naţionalei României vor fi zile speciale cu ore dedicate înainte şi după meci”, declară Marian Olaianos, cel care împreună cu Emil Hossu-Longin va comenta partidele.

La ediţia din acest an a Campionatului European U21 participă 12 echipe, împărţite în trei grupe: GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia. Ele luptă pe arenele a cinci oraşe din Italia şi San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine şi Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Televiziunea Română susţine tinerii sportivi şi fotbalului românesc reprezentat de jucători valoroşi precum Ianis Hagi, Răzvan Marin, Ionuţ Radu sau Dennis Man - şansa României la un viitor în fotbal şi la o echipă care ne va reprezenta la Mondialele din 2022. Tot la TVR vor putea fi urmărite în luna iunie, în transmisiune directă semifinalele şi finala Campionatului Mondial de Fotbal U20, precum şi Jocurile Europene de la Minsk, cel mai important eveniment internaţional multi-sportiv organizat în acest an de Asociaţia Comitetelor Europene Olimpice. În luna iulie, TVR va transmite semifinalele şi finala Campionatului Mondial de fotbal feminin din Franţa.

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Traficul de persoane, în discuție la ”Avocatul dumneavoastră”

Luni, 18 martie, de la ora 21:00, Angela Avram v-a dat întâlnire cu ”Avocatul dumneavoastră”, la TVR Internațional.

Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR2!

Muzicieni îndrăgiţi, şlagăre de neuitat, efecte speciale, momente unice, emoţii, umor şi bucurie. Toate, în cel mai recent spectacol grandios ...

Alex Ștefănescu, la „Istoria literaturii române contemporane”: Lecția cea mai importantă pe care ne-o oferă H.R. Patapievici este că nici o idee nu trebuie preluată fără a o regândi pe cont propriu

Între 18 și 24 martie, la „Istoria literaturii române contemporane”, telespectatorii TVR Cultural pot afla mai multe despre operele semnate de ...