loader
Foto

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri începând din 3 mai, urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. De la ora 21.00, la TVR 1.

 

În preambulul celui mai mare eveniment sportiv al anului, Jocurile Olimpice de vară de la Paris, eveniment transmis de posturile Televiziunii Române, telespectatorii TVR 1 pot cunoaşte sportivii participanţi şi afla care sunt aspiraţiile acestora înainte de competiţie. De-a lungul a 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim „Vis la Paris”, o emisiune cu şi despre sportivii noştri, cu detalii mai puţin cunoscute despre lotul României la Jocurile Olimpice.

(w882)

Prima ediţie, prezentată de Irina Păcurariu şi de Costin Deşliu, se văzut pe 3 mai, de la ora 21.00 şi i-a avut ca invitaţi pe membrii conducerii COSR – preşedintele Mihai Covaliu şi secretarul general George Boroi, Octavian Morariu, fost preşedinte COSR şi actual membru al Comitetului Olimpic Internaţional, pe campioana olimpică Ana Maria Brânză, precum şi pe vedeta TVR Virgil Ianţu, mare iubitor al sportului.

(w882)

Între temele de discuţie ale primei ediţii s-au regăsit cele mai recente informaţii despre David Popovici şi Simona Halep, dar şi cum va fi lotul României îmbrăcat la ceremonia de deschidere. „Vom fi îmbrăcaţi în galben, ceva inspirat din cultura marelui Brâncuşi. Va fi o surpriză plăcută şi îndrăzneaţă”, a dezvăluit Mihai Covaliu.

(w882)

Va participa sau nu Simona Halep la Jocurile Olimpice? „E un criteriu foarte clar de participare la Jocurile Olimpice: sa fii un sportiv curat. Cu tot respectul şi cu toată dragostea pentru Simona, ea nu a fost absolvită, i s-a redus pedeapsa. Ea rămâne suspendată pentru dopaj. Ar fi putut fi absolvită, DACĂ cineva din anturajul ei ar fi fost suspendat, dovedindu-se astfel că ea nu are nicio implicare directă. S-ar isca o polemică foarte puternică dacă ea ar primi un wild card”, este de părere Octavian Morariu.

(w882)

Şi tot în ediţia ce deschide seria „Vis la Paris” am aflat de ce nu va putea fi David Popovici port-drapelul României la Paris.

(w882)

Următoarele 11 ediţii ale emisiunii îi vor avea ca gazde pe Ana Maria Brânză şi pe acelaşi jurnalist TVR Costin Deşliu şi vor putea fi văzute tot vinerea, de la ora 23.00, iar invitaţi vor fi chiar sportivii calificaţi la JO Paris 2024.

(w882)

Despre sportul românesc şi despre sportivii care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, despre emoţiile calificării, despre ce aşteptări au de la competiţia din capitala Franţei, dar şi despre muzica pe care o ascultă când se pregătesc sau preferinţele culinare ne vor spune mai multe chiar invitaţii la „Vis la Paris”. Din emisiune nu vor lipsi surprizele pentru tinerii sportivi, precum şi rubrici care le vor dezvălui gusturile şi personalitatea.

(w882)

Televiziunea Română va transmite, pe TVR Sport şi pe alte posturi din portofoliul său, Jocurile Olimpice de la Paris – cel mai grandios eveniment sportiv la nivel mondial, care se va desfăşura în perioada 26 iulie-11 august 2024.

 
 Invitație la spectacolul „Salonul nr. 6”, de A.P. Cehov

Vă invităm să urmăriți, la TVR 3 și TVR Internațional, duminică, 26 mai, ora 20.00, respectiv ora 23.10, spectacolul „Salonul nr. 6”, o producție ...

Un film de neratat: „Cel mai iubit dintre pământeni” (1993), cu Ștefan Iordache în rolul lui Victor Petrini, în 30 mai, la TVR Cultural | VIDEO

În 30 mai, TVR Cultural le propune telespectatorilor drama tulburătoare „Cel mai iubit dintre pământeni” (România, 1993), o adaptare a romanului ...

Cine sunt juraţii concursului TVR „Telejurnalul Copiilor”

În premieră, doi tineri pot deveni prezentatori ai principalului Telejurnal al TVR 1, de Ziua Internaţională a Copilului. Concursul se ...