loader
Foto

România 9, cu Ionuţ Cristache, la TVR 1

Jurnalistul Ionuţ Cristache le dă întâlnire telespectatorilor de luni până joi, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+. Din 7 noiembrie

 

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+

Din 7 noiembrie, TVR 1 lansează talk-show-ul România 9, moderat de jurnalistul Ionuţ Cristache. Emisiunea este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, vor fi dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră inedită, dinamică şi interactivă. România 9 va fi difuzată în direct la TVR 1 şi TVR+ de luni până joi, de la ora 21.00.

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo „armată”, fără partizanat. Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct. Nu vă spun mai multe, au mai rămas 3 zile! Fixaţi-vă ceasul pentru că trecem la ora nouă. La #România9. #Ro9”, ne invită Ionuţ Cristache, moderatorul emisiunii România 9 de la TVR 1.

Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere vor fi invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate. Echipa de realizatori intenţionează să aducă în prim plan o nouă perspectivă pentru publicul interesat de viaţa cetăţii şi o nouă expunere a prezentului, astfel încât să fie de interes pentru tânărul „milenial”.

„Ne dorim să aducem în România 9 tinerii care nu au acces la actualele dezbateri televizate, valori naţionale şi internaţionale”, completează Ionuţ Cristache.

Prima ediţie România 9 – luni, 7 noiembrie, ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+. Emisiunea poate fi vizionată şi la TVR Moldova, tot de luni până joi, de la ora 21.00.

Despre Ionuţ Cristache: Jurnalistul Ionuţ Cristache s-a alăturat echipei TVR din această toamnă. Ionuţ Cristache a debutat ca redactor la secţia teritoriu a redacţiei Observator. Timp de doi ani, el a coordonat staţiile locale şi a redactat materialele de jurnal matinal, la Observator.

În calitate de reporter la secţia Politic a posturilor Antena3/Antena1, a fost acreditat la Senat şi Palatul Cotroceni timp de aproape 4 ani. În această perioadă, a fost dublu premiat de APTR pentru anchetă (în 2012 şi 2013).

Ionuţ Cristache a realizat emisiunea de satiră CaN Romania, difuzată săptămânal de Antena 3. În paralel cu acest proiect, jurnalistul a realizat, timp de aproape şase luni, Ediţie Specială, o emisiune axată pe actualitate, împreună cu jurnalista Maria Coman.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

„Picătura de cultură”: Olimpia Coman-Sipeanu, o viață de artist, restaurator și pedagog | VIDEO

Bucuria de a dărui bucurie. Prima parte a reportajului dedicat Olimpiei Coman-Sipeanu s-a difuzat marți, 23 aprilie, de la ora 18:20, la TVR ...

„Măsura Iubirii este Jertfelnicia!

Pe TVR3, în transmisii directe de la Blaj și Cluj-Napoca, puteți urmări în fiecare zi, în perioada 2-7 mai, liturghiile oficiate în catedrale în ...