Ce știm despre românca ale cărei rochii au fost purtate de Michelle Obama?

TVR2 | Vineri, 19 Februarie 2021
Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 23:00, invitata lui Cătălin Cazacu a fost Roxana Butnaru, o frumoasă creatoare de modă care a ajuns peste mări și țări.

Despre designerul vestimentar Roxana Butnaru s-a vorbit pentru prima dată în lumea modei la un eveniment monden intens mediatizat.

Atunci, rochia fostei iubite a lui Codin Maticiuc, Corina Zugravu, a fost votata ca fiind cea mai frumoasă. Nu se știa însă că ținuta fusese creată de o debutantă, Roxana Butnaru, și s-a considerat că este o rochie de zeci de mii de euro.

Invitată la „Distracțiile lui Cazacu”, sâmbătă, 20 februarie, de la ora 23.00, pe TVR 2, Roxana Butnaru a dezvăluit că succesul în carieră nu a întârziat să apară, iar rochiile ei au ajuns peste „mari și țări”, purtate și de Michelle Obama. Roxana Butnaru se consideră un om fericit pentru că face ceea ce își dorește în fiecare zi, iar în weekend se gândește la ziua de luni, la cum se va întoarce mai repede în atelier, la muncă.

Provocarea de la „Distracțiile lui Cazacu” a fost ca în filme: de la un Hotel de 7 stele din Dubai, unde a fost servită de private chef, Cătălin Cazacu a provocat-o să doarmă în rulotă, lângă Lacul Bolboci. S-a spălat pe dinți cu apă din lac și a mâncat cârnăciori pe „țeapă” gătiți la foc de tabară. Cum s-a descurcat designerul Roxana Butnaru ați aflat sâmbătă, 20 februarie, de la ora 23.00, la TVR 2.

(w640)

Ce nu se știe despre Roxana Butnaru:

- După ce a urmat Facultatea de Design Vestimentar, tatăl său și-a dorit ca ea să se întoarcă la Bacău. A mai ajutat-o însă financiar încă 1 an pentru a îi da timp să se descopere. Atunci, tânăra și-a găsit pasiunea de designer, mai mult ca sigur moștenită de la mama ei, care lucra la „Confecția Bacău”.

- Pentru Roxana, întâlnirea perfecta a existat, copiată dintr-un film: a luat prânzul în Veneția, unde a ajuns cu un private jet.

- Primul său sărut a fost la 18 ani, în Bacău, deși, pentru că mergea în fiecare duminică la biserică, parintii săi au crezut că va intra la o mânăstire.

- Roxana este mamă unui băiat de 14 ani, pe care l-a crescut singură.

TVR +
Canalul TVR YouTube