Rivali... în modă: Elisabeta Lipă vs. Sebastian Felix Țopescu

TVR.RO | Joi, 24 Noiembrie 2022
Dezbateri aprinse în emisiunea Marinei Almăşan! Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 15.00, invitaţii fac schimb de opinii, de la generaţie la generaţie, pe teme de modă.

În această sâmbătă, invitaţii emisiunii „Rivalii” sunt Elisabeta Lipă, preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj şi vicepreşedinte al COSR, una dintre cele mai mari campioane pe care le-a avut România şi stilistul Sebastian Felix Țopescu, fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Invitaţii fac un schimb de opinii, de la generaţie la generaţie, pe teme de modă.

În timpul filmărilor, trăgând cu ochiul la “rivalul său”, Elisabeta Lipă a remarcat stilul tinerilor care se îmbracă extravagant şi își “dotează” înfățișarea cu cercei, inele și belciuge. Fashion editor și stilist, Sebastian Felix Țopescu, care obișnuiește să călătorească în toată lumea, pe la marile evenimente de fashion, a avut replică pe măsură, apărând dreptul tinerilor de a fi nonconformiști. De aici, s-a declanşat o întreagă dispută între cele două tabere de susținători. Cum a evoluat discuţia aflaţi sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 15.00, în emisiunea „Rivalii.... cu Marina Almăşan”, la TVR 2.

(w640)

DESPRE „RIVALII… cu Marina Almășan”

Emisiunea RIVALII… cu Marina Almășan îsi propune să aducă față-n față cele două tabere: tinerii și vârstnicii, primii - cu forța și entuziasmul și celelalte “instrumente” și caracteristici specifice vârstei, ceilalți - cu înțelepciunea, experiența și cumpătarea, pe care le-o oferă anii din buletin.

Un juriu de personalități îndrăgite, din diferite domenii de activitate, va evalua prestația celor doi competitori, decizând în final care dintre ei a întrunit criteriile competiției: charisma, nivelul de pregătire, adaptabilitatea la vremurile pe care le traversăm, capacitatea de a se descurca în anumite situații limită, precum și aceea de a se face plăcut de cei din jur.

Juriul este format din:

- actriţa Emilia Popescu:

- artistul Dan Helciug

- psihologul Eduard Puiu.

TVR +
Canalul TVR YouTube