„Reţeaua de idoli" - Oamenii care construiesc speranţa

TVR.RO | Joi, 07 Noiembrie 2019
Duminică, 10 noiembrie, fondatoarele Asociației "Dăruiește Viață", Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, sunt invitatele Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli”, la TVR 2, TVR 2 HD și pe TVR+, de la ora 18.00.

Copiii bolnavi de cancer au şanse la viaţă! Aceasta era misiunea la care se angaja, în 2012, Asociaţia „Dăruieşte viaţă”. Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele asociaţiei, sunt invitatele Irinei Păcurariu la „Reţeaua de idoli”, ediția din 10 noiembrie, la TVR 2 și TVR 2 HD.

Duminică, de la ora 18:00, voluntarele implicate în construirea primul Spital de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România vor vorbi despre proiectul lor şi problemele pe care le întâmpină în fiecare zi.

„Într-o bună zi, ele au decis că vor strânge bani de la oameni pentru primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, din simplul motiv că nu exista unul, atât de necesar copiilor aflaţi în suferinţă. Așa că au strâns 26 de milioane de euro și s-au pus pe treabă. Până acum, 260.000 de oameni și 1.700 de companii au donat pentru campania #noifacemunspital”, a spus Irina Păcurariu, realizatoarea emisiunii „Reţeaua de idoli”.

Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări. Turnarea fundației a început în luna iunie 2018.

(oar_w460)

TVR +
Canalul TVR YouTube