loader
Foto

Galerie foto

Remix: Paul Ilea, Scarlet Aura și manifeste antirăzboinice | VIDEO

Sâmbătă, 7 mai 2022, de la ora 22, la TVR3, Doru Ionescu v-a oferit un Remix electro şi metal-rock cu Paul Ilea şi Scarlet Aura.

 

Ediţia Remix debutează în forţă cu două manifeste antirăzboinice primite de la Iris şi Horea Crişovan.

După un portret dorit demult de realizatori, dar realizat şi difuzat abia în preajma pandemiei, Paul Ilea revine în emisiunea noastră printr-o rubrică de întâmpinare a noului său disc. Nu al cincilea cu SenSor, ci primul solo – „Atlantis” (live, în Tenerife, pe malul oceanului).

(w882) 3

(w882) 4

Iar vizită acasă la electro-muzician nu se putea lăsă, că şi în 2019, fără o mică demonstraţie cu cea mai proaspătă achiziţie a sa, instrumentul care a revoluţionat muzică, astăzi... remixat la rândul său: sintetizatorul lui Robert Moog!

(w882) 5

Grupul metal-rock Scarlet Aura face de ani buni o figură frumoasă pe scenele ţării, dar şi pe cele din străînătate. Discuri conceptuale, romane fantasy, concerte şi turnee, uneori în deschiderea unor titulaturi legendare ale rockului internaţional – totul se leagă impresionant, aproape ameţitor.

(w882) t

(w882) g

În 18 decembrie 2021, la final de pandemie, un concert în clubul bucureştean The Pub a făcut posibil un reportaj Remix, având în lidera solistă Aura Dănciulescu un interlocutor plin de farmec, adrenalină... şi rock!

(w882) 2

Credite foto: arhive personale

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...