Remix: Paul Ilea, Scarlet Aura și manifeste antirăzboinice | VIDEO

TVR3 | Joi, 05 Mai 2022
Sâmbătă, 7 mai 2022, de la ora 22, la TVR3, Doru Ionescu v-a oferit un Remix electro şi metal-rock cu Paul Ilea şi Scarlet Aura.
1
5
1
5

Ediţia Remix debutează în forţă cu două manifeste antirăzboinice primite de la Iris şi Horea Crişovan.

După un portret dorit demult de realizatori, dar realizat şi difuzat abia în preajma pandemiei, Paul Ilea revine în emisiunea noastră printr-o rubrică de întâmpinare a noului său disc. Nu al cincilea cu SenSor, ci primul solo – „Atlantis” (live, în Tenerife, pe malul oceanului).

(w640) 3

(w640) 4

Iar vizită acasă la electro-muzician nu se putea lăsă, că şi în 2019, fără o mică demonstraţie cu cea mai proaspătă achiziţie a sa, instrumentul care a revoluţionat muzică, astăzi... remixat la rândul său: sintetizatorul lui Robert Moog!

(w640) 5

Grupul metal-rock Scarlet Aura face de ani buni o figură frumoasă pe scenele ţării, dar şi pe cele din străînătate. Discuri conceptuale, romane fantasy, concerte şi turnee, uneori în deschiderea unor titulaturi legendare ale rockului internaţional – totul se leagă impresionant, aproape ameţitor.

(w640) t

(w640) g

În 18 decembrie 2021, la final de pandemie, un concert în clubul bucureştean The Pub a făcut posibil un reportaj Remix, având în lidera solistă Aura Dănciulescu un interlocutor plin de farmec, adrenalină... şi rock!

(w640) 2

Credite foto: arhive personale

TVR +
Canalul TVR YouTube