„Remix" cu We Singing Colors | VIDEO

TVR3 | Marţi, 31 August 2021
Am ajuns de la Retro Rock la electro-pop, într-o ediție „Remix" în care ne-am întâlnit cu trupa We Singing Colors și pe care v-am invitat să o revedeți la TVR 3, sâmbătă, 4 septembrie, ora 23:00.
We SC

Proiectul Rockul Carantinei a descoperit nu doar piese din tezarulul rockului românesc, ci și muzicieni din generația pop-rock la putere.

(w640) W SC live

Cazul soliștilor de la We Singing Colors este probabil și cel mai evident, dat fiind remake-ul după Rodion G.A. - „Stele și Lumini” O încercare curajoasă a lui Andrei Hațegan și a Roxanei Niculae, susținuți electro de Victor Popescu (Brazda lui Novac), care l-au impresionat pe compozitorul Rodion-Ladislau Roșca, trecut de curând în neființă.

(w640) R R

Așa că, după un post scriptum al concertului eveniment Retro Rock (cu preluări facultative ale diverșilor instrumentiști și soliști din proiect, care n-au intrat în filmul final, dar nu puteau lipsi din emisiunea Remix), rubrica principală a ediției, ce o veți revedea sâmbătă, 4 septembrie, ora 22.00, este dedicată duo-ului Roxana Niculae & Andrei Hațegan, nucleu trupei We Singing Colors.

(w640) Disc

O formație plecată aparent ca side-project The Amsterdams (unde cânta deja Andrei), dar care și-a croit într-un timp relativ scurt propria voce pe o scenă electro-pop românească valoroasă, plină la refuz în ultimul deceniu. Urcușul a fost abrupt și neașteptat, după un debut la clubul Control între prieteni.

(w640) W SC londo

Grupul underground românesc We Singing Colors a ajuns să cânte într-un timp relativ scurt pe scenele Festivalului „Peninsula”, dar și din India, Bulgaria, Republica Moldova, Marea Britanie, Spania, Serbia, Ungaria, Slovenia, Japonia, Tunisia...

(w640) Bulgaria

Credite foto: Facebook, Maximum Rock

***

Un articol de Doru Ionescu

TVR +
Canalul TVR YouTube