loader
Foto

„Remix" cu We Singing Colors | VIDEO

Am ajuns de la Retro Rock la electro-pop, într-o ediție „Remix" în care ne-am întâlnit cu trupa We Singing Colors și pe care v-am invitat să o revedeți la TVR 3, sâmbătă, 4 septembrie, ora 23:00.

 

Proiectul Rockul Carantinei a descoperit nu doar piese din tezarulul rockului românesc, ci și muzicieni din generația pop-rock la putere.

(w882) W SC live

Cazul soliștilor de la We Singing Colors este probabil și cel mai evident, dat fiind remake-ul după Rodion G.A. - „Stele și Lumini” O încercare curajoasă a lui Andrei Hațegan și a Roxanei Niculae, susținuți electro de Victor Popescu (Brazda lui Novac), care l-au impresionat pe compozitorul Rodion-Ladislau Roșca, trecut de curând în neființă.

(w882) R R

Așa că, după un post scriptum al concertului eveniment Retro Rock (cu preluări facultative ale diverșilor instrumentiști și soliști din proiect, care n-au intrat în filmul final, dar nu puteau lipsi din emisiunea Remix), rubrica principală a ediției, ce o veți revedea sâmbătă, 4 septembrie, ora 22.00, este dedicată duo-ului Roxana Niculae & Andrei Hațegan, nucleu trupei We Singing Colors.

(w882) Disc

O formație plecată aparent ca side-project The Amsterdams (unde cânta deja Andrei), dar care și-a croit într-un timp relativ scurt propria voce pe o scenă electro-pop românească valoroasă, plină la refuz în ultimul deceniu. Urcușul a fost abrupt și neașteptat, după un debut la clubul Control între prieteni.

(w882) W SC londo

Grupul underground românesc We Singing Colors a ajuns să cânte într-un timp relativ scurt pe scenele Festivalului „Peninsula”, dar și din India, Bulgaria, Republica Moldova, Marea Britanie, Spania, Serbia, Ungaria, Slovenia, Japonia, Tunisia...

(w882) Bulgaria

Credite foto: Facebook, Maximum Rock

***

Un articol de Doru Ionescu

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...