loader
Foto

REGULAMENT CONCURS - COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR

Concursul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” se desfășoară în perioada 22 – 29 mai 2024 .  

 

SECȚIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” este SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE, cu sediul în Calea Dorobanților, nr. 191, sector 1, București, România, CUI 846440. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toți participanții. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentului regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoștință publicului pe site-ul www.tvr.ro, în secţiunea PROIECTE SPECIALE/TELEVIZIUNEA COPIILOR și este disponibil și la Registratura Societății Române de Televiziune. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunța public participanții.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu platforma TikTok, Instagram sau Facebook.

SECȚIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” se desfășoară în perioada 22 – 29 mai 2024 pe canalul TVR 1, pe site-ul http://www.tvr.ro/televiziunecopiilor pe contul oficial de TikTok al TVR (https://www.tiktok.com/@tvr.romania) şi pe conturile personale de TikTok, Facebook şi Instagram ale participanţilor la concurs.

SECȚIUNEA 3. MODUL DE DESFĂȘURARE A CONCURSULUI ŞI MODALITATEA DE ACORDARE A PREMIILOR

Concursul are ca scop selectarea a doi tineri talentaţi care vor deveni prezentatori TV pentru o zi prin prezentarea unor materiale video în programele TVR 1. Concursul se desfășoară în perioada 22 – 29 mai 2024, astfel:

- Organizatorul va publica 10 (zece) texte pe site-ul http://www.tvr.ro/televiziuneacopiilor la data de 22 mai 2024, invitând tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani să participe la concurs. Doritorii sunt invitaţi să aleagă un text din cele 10 şi să realizeze material audio-video filmat cu telefonul mobil prin citirea textului ales într-o înregistrare audio-video pe care trebuie s-o posteze pe pagina/contul personal de TikTok sau Facebook sau Instagram, însoţită de hashtag-ul #televiziuneacopiilor.

- Participanţii la concurs trebuie să posteze materialele audio-video pe paginile personale de TikTok, Facebook sau Instagram însoţite de hashtag-ul #televiziuneacopiilor în perioada 22 – 29 mai 2024, până la ora 24:00. Materialele transmise după ora 24:00 nu vor mai fi înscrise în concurs.

- După ce au făcut postarea, dar nu mai târziu de 29 mai 2024, ora 24.00, participanţii la concurs trebuie sa trimită link-ul postării, împreună cu datele de contact (numele şi prenumele, nr. de telefon), pe adresa televiziuneacopiilor@tvr.ro.

- În data de 30 mai 2024, un juriu format din profesionişti din mass media va viziona materialele şi va selecta cele mai bune două prezentări/postări transmise de participanţii la concurs.

- Numele celor doi câştigători vor fi anunţate de organizator pe site-ul Televiziunii Române www.tvr.ro, secţiunea PROIECTE SPECIALE/TELEVIZIUNEA COPIILOR ( http://www.tvr.ro/televiziuneacopiilor) şi aceştia vor fi invitaţi să confirme primirea premiului, respectiv disponibilitatea de a participa la repetiţii şi la realizarea emisiunii TELEJURNAL, care va fi difuzată în direct, la data de 1 iunie 2024, pe canalul TVR 1.

- Confirmarea primirii premiului, a participării la emisiunea TELEJURNAL de către cei doi câştigători se va face prin transmiterea unui e-mail care să conţină datele personale (numele şi prenumele, copie după cartea de identitate, număr de telefon) la adresa: televiziuneacopiilor@tvr.ro în 24 de ore de la publicarea numelor câştigătorilor pe www.tvr.ro, secţiunea PROIECTE SPECIALE/TELEVIZIUNEA COPIILOR ( http://www.tvr.ro/televiziuneacopiilor). Prin confirmarea acceptării premiului, câştigătorul îşi dă acordul ca imaginea sa să fie folosită public de canalele, platformele online şi pe paginile reţelelor sociale ale SRTv. Odată cu anunţarea cîştigătorilor, aceştia vor primi în mod individual un acord de cesiune cu titlu gratuit în favoarea SRTv, care trebuie semnat şi transmis pe adresa de e-mail televiziuneacopiilor@tvr.ro.

- În cazul în care câştigătorii nu transmit datele/documentele solicitate în termenul comunicat, SRTv îşi rezervă dreptul de a acorda premiul următorului/următorilor clasaţi.

- Câştigătorii concursului vor fi anunţaţi şi prezentaţi pe canalele oficiale ale SRTv, în perioada 30 - 31 mai 2024.

- SRTv îşi rezervă dreptul de a premia pe cei doi câştigători cu alte două premii suplimentare, respectiv câte un internship (stagiu) efectuat la Direcţia Stiri a SRTv în cursul anului 2024.

- Premiile nu pot fi convertite în bani și nu sunt transmisibile.

SECȚIUNEA 4. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul interactiv TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” se adresează tuturor persoanelor fizice cu vârste cuprinse între 16-18 ani. Nu pot participa la Concursul TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” membrii familiilor care au calitatea de angajat SRTv, precum şi rudele şi afinii acestora până la gradul al II- lea inclusiv.

În cazul constatării folosirii unor conturi de TikTok, Facebook sau Instagram special create pentru fraudarea acestui concurs, participanții respectivi vor fi descalificați.

SECȚIUNEA 5. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR

Organizatorul, în vederea desfăşurării concursului TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR”, prelucrează datele personale ale participanţilor în conformitate cu Regulamentul(UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date si cu Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a acestuia.

Prin participarea la concursul TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” , participanţii își dau în mod explicit acordul ca numele, adresa, Codul Numeric Personal, numărul de telefon şi celelalte date solicitate de Organizator participanților pentru concursul “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” să fie procesate şi arhivate într-o bază de date.

De asemenea, participanţii sunt de acord ca parte din aceste date să poată fi folosite în alte acţiuni promoționale viitoare ale Organizatorului.

La cererea expresă a participanților se va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor personale şi dreptul de opoziţie, în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date si Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a acestuia.

Prin înscrierea la concurs, participanții își exprimă expres și neechivoc consimțământul ca datele lor personale să fie prelucrate de SRTv în scopul prezentului concurs. Totodată, prin participarea la concurs, participanții își dau acordul ca datele lor personale să facă parte din baza de date a SRTv și să fie folosite în scopul de autopromovare.

SECȚIUNEA 6. SOLUŢIONAREA CONTESTAŢIILOR

În cazul unor eventuale contestații ale participanţilor la concursul TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR”, acestea vor fi soluţionate doar pe cale amiabilă şi numai în baza prevederilor prezentului Regulament, în termen de 24 de ore.

În acest sens, participanților la concursul TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR” li se va pune la dispoziție adresa de email: televiziuneacopiilor@tvr.ro.

După ce își vor lăsa toate datele de identificare şi contact la această adresa de email, contestatarii își vor prezenta punctual şi de o manieră concisă contestația.

Fiecare problemă sesizată va fi tratată în mod individual şi va primi un răspuns care va conține soluția adoptată de către comisia de soluționare a contestațiilor, alcătuită din reprezentanți ai Organizatorului.

Nu vor fi luate în considerare contestațiile anonime, neinteligibile sau care conțin expresii triviale şi/sau calomnioase, ori nu au ca obiect concursul TV “COPIII CUCERESC TELEVIZIUNEA - TELEJURNALUL COPIILOR”.

Regulament întocmit în data de 21 mai 2024.

 

 

 

Logo

 
Spoken words, o practică poetică a Tatianei Ernuțeanu / VIDEO

Tatiana Ernuțeanu, autoare a trei volume de poezii, apropiată a r egretatului poet Ioan Es. Pop, trăiește emoția muzicii vechi și promovează ...

Sub semnul generozităţii. Concertul Regal Caritabil, în direct la TVR Cultural

Vineri, 25 octombrie, de la ora 19.00, TVR Cultural va difuza Concertul Regal Caritabil organizat de Fundația Regală Margareta a României. De la ...

Alegeri prezidenţiale 2024: TVR propune o dezbatere cu toţi cei 14 candidaţi

TVR va reflecta campania electorală pe toate posturile TV din portofoliu prin emisiuni de promovare electorală şi dezbateri.