loader
Foto

Regele Mihai, alături de Papa Benedict al XVI-lea, la Vatican

Sâmbătă, 16 februarie, de la ora 13.00, la Ora Regelui de la TVR 1

 

Pe 16 februarie, Ora Regelui ajunge la ediţia cu numărul 30. Şi în această săptămână, telespectatorii TVR 1 vor putea urmări imagini din şi despre viaţa membrilor Familiei Regale prin reportaje sau dialoguri având ca subiect monarhia.

Primele imagini ale emisiunii surprind portrete şi simboluri regale la Biserica Mihai Vodă din Bucureşti (comentează Valentin Mandache). Telespectatorii Orei Regelui vor vedea apoi un reportaj având ca temă dialogul Alianţei Naţionale pentru Restaurarea Monarhiei cu politicieni şi personalităţi ale societății civile.

Tot la Ora Regelui din această săptămână vom fi alături de Majestatea Sa Regele Mihai I la Vatican, în prezenţa Sanctităţii Sale Papa Benedict al XVI-lea, la ceremoniile aniversării a 900 de ani de la recunoaşterea oficială a Ordinului Suveran de Malta, în anul 1113.

Ediţia de sâmbătă a emisiunii de la TVR 1 se încheie cu un Portret Regal: A.S.R. Principesa Moştenitoare Margareta a României.

Emisiunea poate fi urmărită şi online pe TVR+

Realizator Marilena Rotaru.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...