loader
Foto

Concurs: Răspândeşte cultură. Dăruieşte RomânIE!

TVR Internațional te premiază de Ziua Universală a Iei! 3 ii pentru copii aşteaptă să fie purtate de generaţia următoare.

 

TVR Internaţional a dat startul celei de-a VI-a ediţii a campaniei de promovare a purtatului iei autentice româneşti şi îi premiază pe trei dintre românii care demonstrează că iubesc portul nostru popular.

Până pe 23 iunie, ora 00.00 (ora României), românii din întreaga lume pot demonstra că iubesc IA autentică participând la concursul desfăşurat pe pagina de Facebook a TVRi (www.facebook.com/tvrinternational). Tot ce aveţi de făcut este să intraţi pe pagina de Facebook a TVR Internațional, să daţi like paginii şi share la postarea în care este anunţat concursul, iar apoi să încărcaţi o fotografie sau un mesaj video în care purtaţi ie, însoțită de răspunsul la întrebarea: ”De ce iubiţi IA românească?”

În cinstea Zilei Universale a Iei, TVR Internaţional va premia, prin tragere la sorţi, pe trei dintre românii participanţi la concurs cu trei ii româneşti pentru copii, oferite de Maria şi Daniel Stanciu Manufactura Maridan SRL.

https://www.facebook.com/pages/category/Clothing--Brand-/Souvenir-Shop-Romania-Ia-romaneasca-by-Maria-si-Daniel-Stanciu-390904897744708/

Cei trei câştigători vor fi aleşi prin tragere la sorţi online pe random.org și anunțați  în cadrul emisiunii „Corespondent TVRi” din data de 27 iunie 2019,  de la ora 21.30 (ora României). Informaţii găsiţi pe site-ul tvri.tvr.ro și pe pagina de Facebook a postului TVR Internaţional (www.facebook.com/tvrinternational).

"Răspândeşte cultură. Dăruieşte RomânIE!”

Regulamentul concursului îl găsiți AICI

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...