loader
Foto

Galerie foto

Rame spectaculoase suflate cu aur pentru tablourile lui Fuego

O colecție de picturi cu tematică florală realizată pe timp de pandemie o veți putea admira la TVR 2, în fiecare duminică, în platoul emisiunii „Drag de România mea!”

 

Pasiunea pentru pictură a artistului Paul Surugiu Fuego este deja o trăsătură a carierei sale. Iată că după cinci ani de când a dat naștere proiectului ART BY FUEGO și și-a făcut publică dragostea pentru culori, a sprijinit peste 300 de artiști, a făcut 15 expoziții naționale, a premiat peste 50 de personalități ale României, și-a expus creațiile și a pictat peste 500 de tablouri.

Implicat și fără a lasa nimic la voia întâmplării, după ce finalizează o pictură, Paul Surugiu Fuego se ocupă îndeaproape și de procesul de înrămare. Supervizează pe cei alături de care colaborează de cinci ani, alege singur modelele, culorile, materialele. Iată că mai nou, ultimele tablouri au fost înrămate în rame speciale cu foiță de aur, din lemn de cea mai bună calitate, pin, în diverse modele. Ramele poartă semnătura renumitului designer Davide Sartori, din Italia, care a mostenit talentul si experienta familiei in domeniul inramarilor, a extins-o si a ridicat-o la rang de artă. Mai mult decât atât, aceste rame învelite în aur sunt lucrate manual, iar durabilitatea lor este îndelungată.

Firește că acum tablourile arată spectaculos, mai ales că vorbim despre o colecție florală realizată pe timp de pandemie, pe care o veți putea admira la TVR 2, în fiecare duminică, în platoul emisiunii „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, în sezonul al cincilea, care pornește pe 6 septembrie. De asemenea, titlurile sunt captivante i te poartă într-o lume a înaltului, ele fiind adevărate poezii ale simțurilor. Și iată cum Paul Surugiu, pictor amator, dovedește din nou, deși nu mai era cazul, că e un profesionist până în măduva oaselor. După cum ne declară chiar el, nimic nu trebuie lăsat în viață, dacă te apuci de ceva, la voia întâmplării. Tablourile pot fi achiziționate intrând pe site-ul www.artbyfuego.ro, iar banii sunt folosiți pentru a ajuta artiști aflați la început de drum, dar și artiști bolnavi, care au nevoie de sprijin!

(oar_w460)

REMEMBER „CENACLUL FLACĂRA” LA TVR 2

Duminica aceasta, de la ora 15.00, la TVR 2, Fuego propune un minunat omagiu adus marelui poet Adrian Păunescu, într-un remember de colecție „CENACLUL FLACĂRA”. Mai moderni, dar cu aceleași simțiri, vom intra în atmosfera de atunci și vom înțelege că puterea poeziei îmbinate cu muzica este de nestăvilit prin sensibilitate și emoție. Va veni alături de noi, ca parte a fenomenului și ca minunat continuator al acestui fenomen, fiul lui Adrian Păunescu, omul de cultură, luptătorul pentru adevăr, idealuri și virtuți, Andrei Păunescu. Acesta ne va povesti despre ce-a însemnat Cenaclul și tatăl său pentru România, despre legătura cu Fuego, propunând un program fenomenal de cântece celebre, răsunând melodii pe care le iubiți și pe care sigur le veți fredona.

Alături de el, pentru a ne oferi un recital pe măsură, vin artiști de seamă, voci colosale, pline de trăire, de puritate, de sensibilitate. Veți avea ocazia să-i vedeți și ascultați pe Magda Pușkaș, Mădălina Amon, Emeric Imre și pe Cristian Buică, alături de trupa lui Andrei Păunescu, dar și pe tinerii Luca Chirigiu și Georgiana Tițoiu, care preiau ștafeta și duc mai departe această comoară inestimabilă a românilor și anume, poezia marelui poet de geniu, un titan al simțirii, Adrian Păunescu.

Totodată, veți putea cunoaște și povestea Mihaelei Șchiopu, care are o istorie interesantă, asta pentru că deși predă la Facultatea de Arhitectură, de 6 ani merge într-un loc special, la Secția de Oncologie, acolo unde suflete inocente luptă cu viața pentru viață. De asemenea, Fuego și Supermarket au surprize muzicale pentru voi, iar primul va recita, în stilu-i inconfundabil, un poem dureros de real despre România, scris de Adrian Păunescu în ultimele zile de viață. Așadar, emoția va fi cuvântul de bază, într-un altfel de spectacol ce sigur va stârni amintiri puternice! Nu ratați!

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...