Radu Andrei Tudor ia „Pulsul zilei”, la TVR 1

TVR.RO | Vineri, 07 Aprilie 2017
O nouă emisiune de infotainment, o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei propune Radu Andrei Tudor la TVR 1, din 17 aprilie. „Pulsul zilei” este în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+, în intervalul 18.35-20.00.

Din 17 aprilie, jurnalistul TVR Radu Tudor ia Pulsul zilei, în cel mai nou format tv, difuzat de  TVR 1 în intervalul 18.35-20.00. De luni până vineri, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuţie destinsă pornind de la ştirile importante ale zilei. Temele momentului sunt dezbătute de Radu Andrei Tudor fără încrâncenare, fără partizanat, cu invitaţi care au ceva de spus.

Pulsul zilei este un format de televiziune în care telespectatorul este principala vedetă - el poate modifica desfăşurătorul emisiunii şi cursul discuţiilor din platou în timp real. Vom fi atenţi la ce îşi doresc telespectatorii; ei vor alege subiectele pe care să le discutăm cu invitaţii, ei vor stabili direcţia discuţiei, cei de acasă fiind în continuă interacţiune cu invitaţii din platou. Echilibrul va fi elementul cheie al dialogurilor emisiunii Pulsul zilei”, precizează Radu Andrei Tudor, cel care va fi gazda programului TVR 1 de luni până vineri, de la 18.35.

Jurnalistul Gabriel Fereşteanu se va alătura echipei emisiunii şi va prelua toate întrebările trimise de telespectatori pe pagina de Facebook a emisiunii. Tot el va surprinde reacţiile românilor puşi în situaţii neaşteptate în filmări realizate cu camera ascunsă, materiale care apoi vor fi teme de dezbatere în emisiune. Gabriel Fereşteanu este jurnalist la Evenimentul Zilei şi un cunoscut al celor pasionaţi de platforma YouTube.com.

(w500)


Printre invitaţii emisiunii se vor număra oamenii momentului, dar şi artişti, actori, medici, politicieni, sportivi sau vedete new media din România.

Pulsul zilei va urmări atent şi situaţia sportului românesc. În studio vor fi adesea sportivi de performanţă care vor povesti despre activitatea lor, dar îi vor şi motiva pe telespectatori să adopte un stil de viaţă sănătos.

(w640)

Gazda emisiunii - Radu Andrei Tudor este cunoscut telespectatorilor TVR de la principalele Telejurnale ale Televiziunii Române. A prezentat Telejurnalul matinal vreme de 5 ani, dar şi Telejurnalul de ora 20.00 în weekend. În 2016, a fost prezentatorul emisiunii de divertisment Te vrea Romania sau al programului de Revelion de la TVR 1.

TVR +
Canalul TVR YouTube