loader
Foto

Prințesa Victoria va vizita Eurovision 2024

Media suedeză scrie că Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, va participa la Marea Finala a Concursului Muzical Eurovision 2024 din Malmö.

 

Încă nu s-a anunțat oficial la care dintre spectacole va participa Prințesa Moștenitoare și familia ei, deoarece este menit să fie o surpriză. Margaretha Thorngren, Directorul Departamentului de Informații al Curții Regale Suedeze, a confirmat că se fac pregătiri pentru a organiza vizita regală. Conform publicației suedeze Aftonbladet, Prințesa Moștenitoare va participa la Marea Finala alături de soțul ei, Prințul Daniel, Duce de Västergötland, și cei doi copii ai lor, Prințesa Estelle a Suediei și Prințul Oscar al Suediei.

Nu este prima dată când membrii familiilor regale vizitează evenimentele legate de Concursul Muzical Eurovision. În 2023, Regele Charles al III-lea și Regina Consort au dezvăluit scena pentru Concursul Muzical Eurovision 2023 în Arena Liverpool. De asemenea, Prințul Moștenitor Fredrik al Danemarcei și Prințesa Moștenitoare Mary au participat și ei la Finala Mare a Concursului Muzical Eurovision 2014 în Copenhaga, Danemarca.

Sursa: eurovoix.com

FILM.TVR.RO

Logo

 

Echipa emisiunii „Tradiții” vă invită la o ediție cu gânduri alese, povețe spirituale, cântece pascale și secrete din bucătăria gospodinelor, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.