loader
Foto

Galerie foto

Prietenii TVR2 văd primii filmul Starbuck!

Câştigă acum invitaţii la evenimentul de lansare a filmului Starbuck în România, pe pagina de Facebook TVR2

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Proiectul „Prietenii TVR2 văd primii cele mai bune filme” continuă! TVR2, Asociaţia Culturală Macondo şi Cinema STUDIO te invită la evenimentul de lansare a filmului Starbuck în România!

Eşti prietenul nostru? Urmăreşte pagina de Facebook TVR2 în perioada 20 – 26 iunie şi ai şansa să fii primul care vede filmul „Starbuck” în România!

Nu rata întâlnirea David Wozniak (interpretat de Patrick Huard), cel care cu 20 de ani în urmă a purtat pseudonimul Starbuck, şi care la 42 de ani s-a trezit cu 533 de copii necunoscuţi, plus unul proprietate personală. Totul într-o comedie spumoasă ce poartă semnătura regizorului Ken Scott.

Starbuck este o producţie canadiană în regia lui Ken Scott, iar personajele principale sunt: Patrick Huard (în rolul lui Starbuck), Julie LeBreton (prietena lui Starbuck) şi Antoine Bertrand (avocatul său).

Pelicula a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto 2011, unde a câştigat “Premiul publicului”. Acelaşi trofeu l-a obţinut şi la Festivalul Internaţional de Film de la Palms Springs (SUA), în 2012. Tot Starbuck a fost cel care a închis Festivalul de Film Transilvania TIFF, ediţia din 2012.

Starbuck este distribuit în România de Asociaţia Culturală Macondo şi va avea premiera în cinematografele româneşti pe data de 28 iunie 2013.

Aşadar, intră acum pe pagina de Facebook TVR2, răspunde corect la întrebări şi poţi vedea împreună cu vedetele TVR filmul Starbuck, pe 27 iunie, la Cinema STUDIO din Bucureşti. Îţi promitem o seară de neuitat!

Regulamentul concursului îl găsiţi aici.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...