loader
Foto

Prietenii TVR Cultural au acces liber la cele mai frumoase spectacole

Participă la concursul derulat pe pagina oficială de Facebook a postului TVR Cultural şi poţi câştiga o invitaţie dublă la un spectacol de teatru, operetă sau musical din Bucureşti!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

În perioada 4 octombrie – 31 decembrie 2023, cei mai fideli telespectatori TVR Cultural au şansa să asiste, alături de cineva drag, la cele mai frumoase spectacole de pe scenele Teatrului Naţional Bucureşti şi ale Teatrului Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian. Regulamentul este simplu, astfel că premiile sunt la două click-uri distanţă de orice prieteni ai postului cultural al Televiziunii Române.

Concursul se desfășoară de luni până vineri şi este anunțat pe pagina oficială de Facebook TVR Cultural (www.facebook.com/TVRCultural).

Indiciul pe care cei dornici să intre în posesia premiilor îl vor urmări va fi afişat pe ecran în cadrul programului „Jurnal Cultural”, difuzat la TVR Cultural de luni până vineri, de la ora 21.00. Ei vor fotografia ecranul televizorului, cu indiciul afișat, şi vor publica fotografia la postarea de concurs din pagina TVR Cultural, sub formă de comentariu. Tot acolo, vor menționa o persoană împreună cu care doresc să meargă la teatru.

Participanții concursului pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți (pe site-ul random.org) câte o invitație dublă la unul dintre spectacolele stagiunilor celor două teatre bucureştene.

Mai multe despre concursul „Prietenii TVR Cultural au acces liber la cele mai frumoase spectacole” şi Regulamentul acestuia citiţi aici.

 

 
De Ziua Naţională, TVR a prezentat eroii dintre noi, la Gala „Omul anului” | VIDEO

Televiziunea Română onorează eroii anului 2023! Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, ora 21.00, TVR 1 a difuzat Gala „Omul anului”, ...

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

1 Decembrie - Dublă aniversare la TVR CULTURAL

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

De Ziua Naţională a României, TVR CULTURAL aniversează un an de când şi-a asumat misiunea de a readuce arta, cultura și dezbaterea de idei în ...

"Dincolo de alb și negru" cu Alexander Hausvater

publicat: Vineri, 01 Decembrie 2023

O incursiune în universul HAUSVATER la "Dincolo de alb și negru", sâmbătă, 2 decembrie, ora 17:00, la TVR 1 și TVR+.