loader
Foto

Prietenii TVR 2 s-au răcorit cu Epoca de Gheaţă 4

La un an de la debutul seriei de acţiuni „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”, marţi, 3 iulie, prietenii TVR 2 au petrecut o seară călduroasă de vară la Cinema City Cotroceni „răcorindu-se” cu delicii reci la premiera filmului Epoca de Gheaţă 4, cel mai aşteptat film de animaţie al verii.  Epoca de gheaţă 4, Continente în derivă este continuarea aventurilor personajelor din seriile anterioare: Manny, Diego şi Sid.

 

(Foto: Ioana Chiriţă / TVR)

Jurnaliştii, bloggerii şi câştigătorii concursurilor organizate pe pagina de Facebook TVR 2 s-au întâlnit cu vedetele TVR Gianina Corondan, Lucian Pârvoiu, Mihai Răzuş, Sonia Argint Ionescu, băieţii trupei Mandinga (reprezentanta noastră în acest an la concursul Eurovision), dar şi cu membrii echipei naţionale de polo care vor putea fi urmăriţi în curând la TVR evoluând la Jocurile Olimpice de la Londra. Sportivii au venit la premiera filmului Epoca de Gheaţă 4 cu numai câteva ore înaintea plecării la Dublin Cup, ultima competiţie importantă înaintea Jocurilor Olimpice.

Organizatorii Cinema City, TVR 2 şi Odeon, au organizat la AFI Palace Cotroceni lansarea în avanpremieră a filmului, dar şi o petrecere pe gheaţa. Copii cu vârste între 6 şi 11 ani de la şcoala de Patinaj Artistic şi-au demonstrat măiestria în timp ce în mijlocul patinoarului era sculptat titlul, dar şi simbolul filmului de-a lungul celor patru serii, ghinda lui Scrat. Pe patinoarul din AFI Palace Cotroceni invitaţii s-au răcorit cu delicii reci oferite de Nestle şi Coca Cola care i-au ajutat să intre în atmosfera filmului. Mai mult, cei care au făcut fotografii la eveniment au avut posibilitatea de a  le primi la finalul filmului gata printate de partenerul evenimentului, Epson.

Ca de fiecare dată, fotografiile de la eveniment pot fi descărcate gratuit de pe pagina de Facebook TVR 2 - www.facebook.com/fanTVR2.

 

Filmul distribuit în România de Odeon Cineplex, Epoca de Gheaţă 4: Continente în Derivă, se lansează din 6 iulie, în cinematografele Cinema City din toată ţara în format digital 3D dublat şi subtitrat.

Week-end-ul trecut Epoca de Gheaţă 4 a luat locul 1 în Top Box Ofiice înregistrând încasări de 80.3 milioane de dolari, deschizând pe locul 1 în toate cele 34 de ţări în care s-a lansat deja.

Predecesorul său, Epoca de Gheaţă 3, este filmul de animaţie cu cele mai mari încasări internaţionale din toate timpurile, însumând 690 milioane de dolari încasaţi în afara Statelor Unite, un total care se aşteaptă să fie depăşit de Epoca de Gheaţă 4.

 

Despre „Prietenii TVR 2 văd primii cele mai bune filme”

Campania a debutat în iunie 2011 cu avanpremiera filmului „Pinguinii d-lui Popper” şi a continuat în august cu „Planeta Maimuţelor”, septembrie cu „Johnny English... se întoarce!", octombrie cu „În timp”, noiembrie cu „Metodă periculoasă”, în decembrie cu „Alvin şi veveriţele: Naufragiaţi”. În 2012 Prietenii TVR 2 s-au bucurat de premierele filmelor “Avem un ZOO” (ianuarie), „Star Wars – Episodul 1: Ameninţarea Fantomei – 3D” (februarie), „Jocurile Foamei” (martie), Titanic 3D (aprilie), Prometheus (iunie) şi acum Epoca de gheaţă 4, Continente în derivă (iulie).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...

Oricât de atroce ar fi vremurile, umanitatea dăinuie. „Puterea binelui”, un documentar în premieră la „Ora Regelui”, pe TVR 1

Cu doar câteva zile înainte de 8 mai, Ziua Internațională a Crucii Roșii, la „Ora Regelui”, urmărim un documentar despre cea mai mare organizație ...