loader
Foto

Galerie foto

Premieră TVR 1: Sandra Oh este agent secret în serialul fenomen „Obsesia Evei”

Serialul BBC al momentului, „Obsesia Evei”, se difuzează în fiecare marți, miercuri şi joi, de la ora 00:00*, la TVR 1. | VIDEO

 

TVR 1 difuzează serialul „Obsesia Evei” (KILLING EVE – SUA, Regatul Unit – 2018-2021), având-o în rolul principal pe Sandra Oh.

(w882)

(w882)

Plictisită de rolul ei care n-o solicită suficient în cadrul serviciilor secrete britanice, agenta Eve Polastri devine tot mai interesată de psihologia femeilor-asasin şi de modurile lor de operare.

Concediată de MI5 din cauza unei investigaţii neconvenţionale, Eve este recrutată de o divizie secretă din MI6 care o vânează pe Villanelle, o asasină rusoaică, feroce şi extrem de inteligentă. Inevitabil, destinele celor două femei se intersectează, iar Eve descoperă legături surprinzătoare între anturajele lor secrete. Relaţia dintre cele două ajunge să oscileze între poante macabre, violenţă şi atracţie sexuală.

La început temătoare, apoi tot mai curioasă, agenta dezvoltă o adevărată obsesie faţă de Villanelle. La rândul ei, asasina intră cu entuziasm în acest joc bizar de-a şoarecele şi pisica, până când fiecare dintre ele ajunge să se concentreze mai mult pe acţiunile celeilalte decât pe misiunea oficială.

(w882) Kim Bodnia

(w882)

Cunoscută publicului din întreaga lume graţie rolului Cristinei Yang din „Anatomia lui Grey”, Sandra Oh este magistrală în rolul Eve Polastri din noul serial ce a făcut deja ocolul Pământului, „Obsesia Evei”. Din distribuţie mai fac parte actori precum: Jodie Comer (în rolul Villanelle), Fiona Shaw sau Kim Bodnia.

(w882)

Bucureşti – o locaţie versatilă pentru filmarea multor secvenţe din „Killing Eve”

Filmările pentru serialul „Obsesia Evei” s-au realizat în numeroase locaţii din Europa, inclusiv în ţara noastră. Casa din Rusia a asasinei psihopate Villanelle se află, de fapt, pe un deal de lângă comuna Comandău, judeţul Covasna... De asemenea, s-a filmat mult în Bucureşti – zona Obor, Ateneul Român, bulevardul Ştefan cel Mare, Parcul Carol, Piaţa Romană, Politehnica etc., pentru scene care se petrec la Paris, Sofia sau Moscova. Suburbiile Parisului au fost ilustrate cu imagini din Snagov sau Giurgiu. Nici celebrul sat Viscri nu a fost ocolit, echipa de producţie având birourile chiar la reşedinţa Prinţului Charles.

(w882) Sandra Oh

De altfel, filmările în ţara noastră au adus roluri episodice şi unor actori români. De-a lungul celor trei sezoane, vom putea recunoaşte în „Obsesia Evei” actori precum Virginia Rogin, Cristina Casian, Ion Grosu, Ştefan Iancu sau Irina Antonie. Sezonul al patrulea este în curs de înregistrare, lansarea lui fiind programată pentru 2022.

(w882) Jodie Come

Având la bază seria de cărţi „Villanelle”, de Luke Jennings, serialul „Obsesia Evei” a fost deja laureat cu Globul de Aur 2019, pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic (Sandra Oh), cu trei premii BAFTA 2019, pentru cel mai bun serial dramatic, pentru cea mai bună actriţă în rol principal (Jodie Comer) şi cea mai bună actriţă în rol secundar (Fiona Shaw), respectiv Premiul Emmy 2019, pentru cea mai bună actriţă într-un serial dramatic (Jodie Comer).

(w882) Sandra Oh

(w882)

(w882) ep 1

(w882)

* Programele pot suferi modificări de ultimă oră.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...