loader
Foto

Galerie foto

Pregătiri pentru Crăciun, De la A la infinit

Sâmbătă, 21 decembrie,  la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ , De la A la infinit ne-a pregătit pentru sărbătorile de iarnă, cu reportaje de la Târgul Tradițional din Piața Sfatului.

 

UPDATE: Ediția emisiunii din 21 decembrie este disponibilă pe TVR+.

Pe 21 decembrie, într-o ediţie de doar o oră, Smaranda Vornicu şi echipa emisiunii De la A la infinit vă aduc atmosfera specifică sărbatorilor de iarnă, aşa cum a fost surprinsă la Braşov, în special la Târgul Tradiţional din Piaţa Sfatului. Instantanee de la Târgul Tradiţional de Crăciun din Braşov, unde participanţii se întrec în prepararea specialităţilor de Crăciun (cârnaţi, brânzeturi, preparate din porc, vin fiert), pot fi vizionate sâmbătă la TVR 1, TVR HD şi TVR+ la cea de-a zecea ediţie De la A la infinit.

Nicolae şi Marius Diaconu din Codlea, doi creatori de ceramică tradiţională, tată şi fiu, sunt invitaţii Smarandei Vornicu la De la A la infinit. Ei sunt meşteri populari care re-creează din lut lumea satului românesc. Cei doi ţin şi cursuri de specialitate pentru elevii din Codlea, iar în ultimii trei ani au realizat, în centrul oraşului, o scenă a nativităţii cu un puternic specific românesc. Aurel Moldoveanu şi Bianca Demetrescu vin să-i colinde pe telespectatorii emisiunii.

Asociaţia Familiilor Monoparentale din România (FAMO) este prezentă, în această ediţie,  printr-un reportaj care precede sărbătoarea Crăciunului. Statisticile arată că în România aproape 25% dintre familii sunt monoparentale, în majoritatea covârşitoare parintele unic fiind mama. Preşedinta asociaţiei, Beatrice Cioba (TVR), Monica Iagăr şi Daniela Palade Teodorescu, redactor şef Avantaje vin să vorbească despre acest subiect sâmbătă la De la A la infinit.

Iar la rubrica Istorii contemporane, Irina Luca aduce un reportaj despre piesa Liei Bugnar –„Două liniuţe”, pusă în scenă la Godot Cafe Teatru. Piesa pune accentul pe realităţile cuplului şi familiei româneşti contemporane şi aduce în lumina reflectoarelor tema planningului familial.

 

Din 12 octombrie, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, în fiecare sâmbătă Smaranda Vornicu,  fiica celebrului realizator de televiziune al TVR readuce în prim plan, la mai bine de 30 de ani, show-ul de divertisment De la A la infinit, realizat de Tudor Vornicu la TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu ...

Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii "Dăruiește Românie!" vă așteaptă  sâmbătă, 18 mai, de la ora 13:30, la TVR 3.